Luokanopettajan virka - Ylitornion kunta

Luokanopettajan virka - Ylitornion kunta

Ylitornion kunnan sivistystoimessa on avoinna toistaiseksi voimassa oleva perusopetuksen luokanopettajan virka alkaen 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.
Viran sijoituspaikkana on Ainiovaaran yhtenäiskoulu.

Ainiovaaran peruskoulu on juuri saneerattu yhtenäiskoulu ja sieltä löytyvät modernit ja viihtyisät työtilat sekä kattava opetusvälineistö. Ylitornion kunta ja koko Tornionlaakson alue vaaroineen ja vesistöineen tarjoavat puhtaan luonnon ohella erinomaiset puitteet mukavalle asumiselle ja monipuoliselle harrastamiselle.
Viran kelpoisuusehdot ovat opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaiset. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kehittävää työotetta.

Koeaika on 6 kk. Valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Hakemukset tulee jättää sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kopiot tutkintotodistuksista. Hakuaika päättyy 26.7.2019 klo 15:00.
Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.ylitornio.fi

Ainiovaaran koulun rehtori Jouni vuontisjärvi p. 040 8472 172
Sivistysjohtaja Petri Pasanen p. 0400 244 278

Ylitornion kunta
Osoite: Ylitornio

Ylitornio on n. 4 100 asukkaan ainutlaatuinen kulttuurien kohtaamispaikka. Kunnassa on viihtyisä ja turvallinen asuinympäristö, hyvät peruspalvelut sekä yrittäjäystävällinen ilmapiiri. Hyvä palvelutaso, puhdas luonto ja monipuoliset vapaa-ajanviettomahdollisuudet tekevät Ylitorniosta houkuttelevan asuinpaikan niin nykyisille kuin uusillekin ylitorniolaisille.
Olemme savuton työyhteisö.

Tutustu työnantajaan