Skip to main content
test
Luokanopettajan virka - Muuramen kunta

Muurame on elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta, joka katsoo ennakkoluulottomasti tulevaisuuteen.
Nyt haemme joukkoomme

Luokanopettajaa

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan alkaen 1.8.2022.

Tehtäväkuvaus: Muuramen kunnan opetuspalveluissa on täytettävänä 1.8.2022 alkaen toistaiseksi voimassa oleva luokanopettajan virka. Tehtävässä lasketaan eduksi musiikin opettamisen taitoa ja kokemusta.Tehtävä on Muuramen kunnan opetustoimen ja alkusijoituspaikkana on Mäkelänmäen koulu, Niittyahon toimipiste.


Kuvaus yksiköstä: Mäkelänmäen koulu toimii neljässä eri kiinteistössä, joissa on yhteensä noin 750 oppilasta. Opetushenkilöstöä yksikössämme on n. 80.

Kelpoisuus opettajan tehtävän määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukaisesti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (OVTES) mukaisesti.

Virka / Tehtävä alkaa 1.8.2022 . Virassa noudatetaan koeaikaa.

Virkaan / tehtävään valitun tulee toimittaa 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kuukautta vanhempi.

Tervetuloa työkaveriksemme Muuramen kunnan perusopetukseen!

Lisätietoja

http://www.muurame.fi
http://www.muurame.fi/opetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Petri Palve 040-8215753

Lisätietoja

Mäkelänmäen koulu

Muurame on nuorekas, viihtyisä ja elinvoimainen, reilun kymmenen tuhannen asukkaan kasvukunta. Se tunnetaan aktiivisesta elinkeinopolitiikasta ja yrittäjyyden tukemisesta. Muun muassa Suomen pientalomyönteisimpänä ja Keski-Suomen yritysmyönteisimpänä kuntana palkittu Muurame satsaa voimakkaasti lapsiperheisiin. Kunnassa investoidaan parhaillaan muun muassa kouluihin ja päiväkotiin.


Osoite: 40950 Muurame

Sinulle suositellut työpaikat