Luokanopettajan virka (en-fi opetus) - Kotkan kaupunki

Luokanopettajan virka (en-fi opetus) - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun luokanopettajan virka täytettäväksi 1.8.2019 lukien toistaiseksi.

Virka sijoittuu virkasuhteen alkaessa kaksikieliseen opetukseen (englanti-suomi) Kotkansaaren kouluun.

Kotkansaaren kouluun Haukkavuoren toimipisteeseen haetaan opetukseen innostunutta ja yhteistyökykyistä tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut kehittämään kaksikielistä opetusta yhteistyössä muiden kaksikielisen opetuksen opettajien kanssa. Lukuvuonna 2019-2020 kaksikielistä opetusta on vuosiluokilla 1-3.

Kotkansaaren koulu on n. 750 oppilaan yhtenäiskoulu. Haukkavuoren toimipisteessä on vuosiluokat 1-5 ja Keskuskoulun toimipisteessä vuosiluokat 6-9. Kotkansaaren koulussa on perusopetuksen ryhmien lisäksi erityisopetuksen pienryhmiä ja joustavan perusopetuksen ryhmiä.

Tehtävään haetaan hyvää, kehittämismyönteistä ja innokasta opettajaa. Hakijoilta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen. Edellytämme halukkuutta kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli luokkarajojen OPS:n tavoitteiden mukaisesti. Lisäksi toivotaan hyvää tvt-osaamista.

Tehtävään edellytetään peruskoulun luokanopettajan kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/98 mukaisesti. Arvioitaessa opettajalta edellytettävää opetuskielten hallintaa noudatetaan velvoittavana Opetushallituksen määräystä 25/011/2005 13.9.2005. Kelpoisuuden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Virka on ollut aiemmin haettavana ajalla 29.3.-12.4.2019 ja on nyt uudelleen haettavana valitun ja varalle valitun kieltäytymisen vuoksi.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen ote.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antaa Kotkansaaren koulun rehtori Anu Tiilikainen, puh. 0400 420 982 tai sähköpostitse anu.tiilikainen @ kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan