Skip to main content
test
Luokanopettajia, aineenopettajia, erityisopettajia ja tuntiopettajia - Tuusulan kunta

Tuusula - tekemisen taidetta!

Haemme opetuspalveluihin kehittämismyönteisiä ja aktiivisia luokanopettajia, aineenopettajia, erityisopettajia ja tuntiopettajia määräaikaisiin palvelussuhteisiin 8.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palvelussuhteen kesto riippuu kunkin yksikön tarpeesta. Kerro hakemuksessasi kelpoisuutesi ja osaamisesi sekä se mihin tehtävään olet ensisijaisesti hakemassa. Koulujen rehtorit ovat yhteydessä hakemuksen jättäneisiin hakijoihin yksikön tarpeen mukaan.

Opettajien kelpoisuudet määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen nro 986/1998 mukaisesti. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Palkkaus määräytyy OVTES:n ja Tuusulan kunnan tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan. Kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset tarkistetaan haastattelun yhteydessä. Valinnassa noudatetaan neljän-kuuden kuukauden koeaikaa määräaikaisuuden pituudesta riippuen.

Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote ennen työn aloittamista.

Lähetä sähköinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteessa: www.tuusula.fi/tyopaikat.

Tutustu työnantajaan
  • Tuusulan kunta
  • Työpaikka
  • tuusula-4174
  • 27.5.2022 - 10.8.2022 23:59
  • TuusulaUusimaa

Sinulle suositellut työpaikat