Skip to main content
test
Luonto-, luonnonvara- ja ympäristökasvatustehtävät - Porin kaupunki

Porin kaupungin elinvoima- ja ympäristötoimialan suunnittelu- ja kehittämisyksikkö hakee kahta (2) aktiivista ja oma-aloitteista opiskelijaa kesätyöhön 1.6.2023 alkaen tai sovitusti.
Kesätyöntekijät osallistuvat suunnittelu- ja kehittämisyksikön ajankohtaisiin työtehtäviin luonto- ja luonnonvarasektorilla sekä ympäristökasvatuksessa. Luontotehtävät sisältävät työskentelyä maastossa ja toimistolla muun muassa dyyniluonnonsuojeluun ja vieraslajien torjuntaan liittyen. Ympäristökasvatuksen osalta työhön kuuluu ohjelman ja aineistojen valmistelua koulujen ympäristökasvatustyöhön sekä ympäristö- ja Reilu kauppa-aiheisiin teemapäiviin.
Lisäksi kesätyöntekijät avustavat muissa mahdollisissa yksikön tehtävissä.
Työsuhteen kesto on 2-3 kuukautta.

Kelpoisuusehtona on toisen asteen opinnot luonto- ja ympäristöalalla tai ammattikorkeakoulussa tai yliopistossa tehtäväalueeseen soveltuvissa oppiaineissa. Monipuolinen atk-osaaminen katsotaan eduksi.
Työtehtävät edellyttävät ajokorttia.

Täytä sähköinen hakemus huolellisesti, siitä tehdään yhteenveto valintatilannetta varten.
Aloita kohdasta "hae työpaikkaa" ja rekisteröidy sähköiseen hakemukseen, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ohjelmaan ja täyttämään hakemuksesi.

Mahdolliseen haastatteluun kutsuttaessa ota mukaan alkuperäiset opinto- ja työtodistuksesi.

Lisää sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: p. 044 701 9989 ja 044 701 0885.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Suunnittelija Outi Aalto, p. 044 701 2504, outi.aalto@pori.fi
Luonnonsuojeluvalvoja Kimmo Nuotio, p. 044 701 1211, kimmo.nuotio@pori.fi

Lisätietoja

Porin kaupunki, Elinvoima- ja ympäristötoimiala

Mitä tulee mieleen avoimuudesta, rakkaudesta ja rohkeudesta? No Pori tietysti! Täällä kaupungin ytimessä sykkii osaava, hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö. Kehitämme uudenlaista työskentelykulttuuria kokeilemalla rohkeasti uutta. Meillä kohdellaan toisia reilusti, koska välitämme toisistamme. Annamme henkilöstöllemme mahdollisuuden kehittää työtään sekä lisäämme työnteon sujuvuutta ja joustavuutta. Uusiin mahdollisuuksiin tartumme epäröimättä - villit ja uniikit ideat vievät meitä eteenpäin. Sitkeys ja luja tahto kantavat meidät yli esteiden. Tässä kaupungissa suhtaudumme elämään, ympäristöön ja tekemiseen intohimoisesti. Tule rakentamaan kanssamme tulevaisuuden Poria – yhdessä!


Osoite: 28100 Pori

Sinulle suositellut työpaikat