Lupa-arkkitehti - Kangasalan kaupunki

Lupa-arkkitehdin vakituinen virka sijoittuu teknisen keskuksen ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueelle.

Lupa-arkkitehdin tehtävään kuuluvat maankäyttö- ja rakennuslain mukaisen rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät. Lupa-arkkitehdin keskeisinä vastuualueina on toimia lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävissä, joita erityisesti ovat rakennushankkeiden kaupunkikuvallinen ohjaus ja kaupunkikuvan laadun varmistaminen sekä kestävän kehityksen edistäminen. Lisäksi lupa-arkkitehti toimii rakennustarkastajan sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on arkkitehdin tai rakennusarkkitehdin tutkinto.

Hakijalle katsotaan eduksi:
- kokemus arkkitehtisuunnittelusta,
- kyky itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon,
- hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot,
- tietotekniikan hallinta

Työtehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Rakennustarkastaja Johanna Venäläinen, p. 050 550 9088 tai ympäristöpäällikkö Tuomo Antila, p. 050 550 9739; etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Kangasalan kaupunki
Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 31 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.