Lupa-arkkitehti - Pirkkalan kunta

Etsimme lupa-arkkitehtiä vakituiseen virkaan 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Tule täydentämään osaavaa ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme ammattitaitoisella otteellasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua kehittämistyöhön ja ideoida tulevaisuuden rakennusvalvontapalveluita sekä vahvistaa omaa osaamistasi Viiden tähden kunnassa.

Lupa-arkkitehdin tehtäviin kuuluu lupa-asioiden valmistelua, rakentamisen neuvontaa sekä muita rakennusvalvonnan tehtäviä. Tehtävä sijoittuu palvelussuhteen alkaessa kunnan rakennusvalvontaan ja työpiste sijaitsee Partolan toimipisteessä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä, asiakaspalvelutaitoa, tietotekniikan hallintaa, sekä hyvää suullista ja kirjallista esitystaitoa. Työssä tarvitset ajokorttia ja on toivottavaa, että ajoittain sinulla olisi oman auton käyttömahdollisuus. Arvostamme rakennusalan suunnittelukokemusta, tiimityöskentelytaitoja ja kokemusta rakennusvalvontatehtävistä.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan korkeakoulututkinto (maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukainen kelpoisuus).

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä soveltuvuuslausunto terveydentilastaan.
Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallinen teknisen henkilöstön virka-ja työehtosopimuksen mukaan.

Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset esitetään haastattelussa.

Hakuaikaa on jatkettu pe 5.2.2021 kello 15.00 saakka.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa: rakennustarkastaja Tuomo Kinnunen, puhelin 050 313 7642 sähköposti: etunimi.sukunimi@pirkkala.fi.

Pirkkalan kunta, Tekninen
Osoite: Pirkkala, 33960 Pirkkala

Pirkkala on yli 19 000 asukkaan kunta, joka työllistää noin 1 400 henkilöä. Pirkkala sijaitsee Pirkanmaalla, Tampereen kaupunkiseudulla. Tilastojen mukaan Pirkkala on Suomen vetovoimaisin kunta, jonka asukasluku on 2000-luvulla kasvanut nopeimmin suhteessa väkilukuun. Ikärakenteeltaan nuoressa kunnassa asuu paljon lapsiperheitä, ja väestö on maan kolmanneksi koulutetuinta.

Kuntien asukastyytyväisyystutkimuksessa Pirkkala on sijoittunut viime vuosina kärkikolmikkoon. Tästä kuuluu kiitos henkilöstöllemme, josta haluamme pitää hyvää huolta. Mukavan kokoinen organisaatio antaa työnteolle mielekkäät puitteet, joissa pääset kehittämään osaamistasi. Pirkkalan kunnan arvot – välittäminen, vastuullisuus, yhteisöllisyys ja luovuus – näkyvät arjessamme.

Pirkkalan kunta tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten esimerkiksi tukea liikuntaharrastuksiin, työkyvyn ylläpitämiseen ja omaehtoiseen opiskeluun. Olemme savuton työpaikka.