Lupa-arkkitehti - Jyväskylän kaupunki

Lupa-arkkitehti - Jyväskylän kaupunki

Rakennusvalvonnassa työskentelee 20 henkilöä monipuolisissa ja haastavissa asiantuntijatehtävissä. Jyväskylän rakennusvalvonta on saanut positiivista palautetta erityisesti asiakkaiden ennakko-ohjaamisesta ja neuvonnasta ja tätä vahvistaaksemme haemme joukkoomme arkkitehtia tai rakennusarkkitehtia.

Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonta hakee

LUPA-ARKKITEHTIA

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2019 alkaen.

Lupa-arkkitehdin tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Lisäksi lupa-arkkitehti suorittaa lupiin liittyviä katselmuksia ja valvontatehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on teknillisessä korkeakoulussa/yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai rakennusarkkitehdin tutkinto ja riittävä rakennussuunnittelukokemus. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Eduksi katsotaan maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen ja kokemus asiakaspalvelusta sekä kaavoituksesta. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava rakennustarkastaja Raimo Ström puh. 014 266 5204 ja kaupunkikuva-arkkitehti Vesa Kantokoski puh. 014 266 5194. sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kaupunkirakenne
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!