Lupa-arkkitehti / Rakennusvalvonta - Tampereen kaupunki

Rakennusvalvonta on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Tehtävämme on valvoa rakentamista sekä huolehtia kaupunkikuvasta ja -ympäristöstä. Käsittelemme rakentamiseen liittyvät luvat, teemme lupiin liittyvät tarkastukset ja annamme ohjeita rakentajille. Työyhteisömme on rento ja työskentelyilmapiiri kehittämismyönteinen.

Haemme lupa-arkkitehtiä asiantuntevaan tiimiimme vakituiseen virkaan. Aloitus tehtävässä on sopimuksen mukaan.

Lupa-arkkitehti huolehtii laissa ja asetuksissa sekä muissa säädöksissä rakennusvalvontaviranomaiselle määrättyjen tehtävien valmistelusta ja täytäntöönpanosta sekä ohjauksesta ja neuvonnasta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä rakentamisen prosesseihin ja niitä ohjaavaan lainsäädäntöön sekä analyyttistä otetta ja koordinointitaitoja. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja työtäsi ohjaa asiakaspalveluhenkinen asenne.

Kelpoisuusvaatimuksena on arkkitehdin, diplomi-insinöörin, rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto sekä vahva kokemus rakennusalan tehtävistä

Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen rakennussuunnittelutehtävistä sekä työhön liittyvien ICT-ohjelmien ja suunnittelujärjestelmien hyvän hallinnan.

Lisätietoa tehtävästä antavat rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909 ja vastaava lupa-arkkitehti Minnamaarit Järvinen, puh. 040 806 2441.

Hakuaika päättyy 30.9.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rakennusvalvontapäällikkö Leena Jaskanen, puh. 041 730 5909 ja vastaava lupa-arkkitehti Minnamaarit Järvinen, puh. 040 806 2441

Lisätietoja

Kaupunkiympäristön palvelualue / Rakennusvalvonta

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat