Lupa-assistentti - Ylöjärven kaupunki

Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosastolla/ Rakennusvalvonnassa haettavana vuoden määräaikainen lupa-assistentin toimi 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Määräaikainen lupa-assistentin toimi

Työn kuvaus

Ylöjärvellä on käytössä lupapiste ja päätöksenteko sekä julkipano sujuu sähköisesti. Etsimme joukkoomme kehittämismyönteistä ja asiakaspalveluhenkistä lupa-assistenttia määräaikaiseen tehtävään. Lupa-assistentti pitää osaltaan huolta sujuvasta rakennuslupaprosessista ja toimii lupakäsittelijöiden assistenttina lupavalmistelun osalta. Työtehtäviin kuuluvat mm. naapureiden kuuleminen, luvan hakijoiden ja suunnittelijoiden neuvonta ja lupapäätösten valmistelussa avustaminen.

Edellytämme

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva rakennusalan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Lisäksi hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hyvää hallintaa.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Hakija voi esittää myös oman kokonaispalkkatoivomuksensa. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun tulee esittää ennen toimen vastaanottamista Terveystalon työterveyden antama hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.ylojarvi.fi

Rakennustarkastaja Katja Helenius p. 044 486 3385, katja.helenius@ylojarvi.fi.

Ylöjärven kaupunki, Tekniikka- ja ympäristöosasto
Osoite: Kuruntie 14, 33470 Ylöjärvi

Ylöjärvi on nuorekas ja vireä, 33 000 asukkaan kasvukaupunki Tampereen kaupunkiseudulla. Meillä on aktiivisen kehittämisen ilmapiiri ja panostamme henkilöstömme osaamiseen sekä hyvinvointiin. Työnantajana Ylöjärven kaupunki arvostaa työntekijöidensä terveitä elintapoja.

Tutustu työnantajaan