Lupainsinööri - Seinäjoen kaupunki

Seinäjoen kaupungin Rakennusvalvonta julistaa haettavaksi lupainsinöörin viran, joka täytetään 1.7.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lupainsinöörin keskeisimpiin tehtäviin kuuluu rakennusvalvonnan viranomaistehtävät, rakennuslupahakemusten käsittely, katselmukset, rakentamisen ohjaus, neuvonta ja valvonta Seinäjoen kaupungissa Kaupunkiympäristön toimialan toimintasäännön tehtäväjaon mukaisesti.

Seinäjoen rakennusvalvonta on siirtynyt sähköiseen asiointiin keväällä 2019.

Lupainsinöörin viran kelpoisuusehtona on Maankäyttö- ja rakennusasetuksen 4 §:n mukaisen pätevyyden täyttävä rakennusalan korkeakoulututkinto sekä riittävä kokemus rakennussuunnitteluun ja rakennustyön suoritukseen liittyvistä tehtävistä. Edellytämme lisäksi asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tietotekniikan hallintaa.

Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Hakijalle katsotaan eduksi Maankäyttö- ja rakennuslain, - asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten ja asetusten tunteminen, kokemus rakennussuunnittelutehtävistä sekä energiamääräysten tuntemus ja kokemus rakennusvalvonnan sähköisistä asiointijärjestelmistä ja arkistoinnista.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät teknisten sopimuksen mukaan. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus TS mukaan.

Hakemukset ansioluetteloineen ja opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa pe 29.1.2021 klo 16.00 mennessä sähköisesti www.kuntarekry.fi (työavain 329071) kautta.

Seinäjoki 18.12.2020
Rakennusvalvonta

Lisätietoja

www.seinajoki.fi)

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
rakennustarkastaja Arto Kruuti, 0500-262928, arto.kruuti@seinajoki.fi
kaupunkiympäristöjohtaja Juha Takamaa, 040-8261007, juha.takamaa@seinajoki.fi

Seinäjoen kaupunki, Kaupunkiympäristön toimiala
Osoite: Kirkkokatu 6, 60100 Seinäjoki

Tule meille töihin!

Seinäjoen kaupunki alueen suurimpana työnantajana työllistää yli 4000 henkilöä. Valtteinamme ovat hyvät koulutusmahdollisuudet ja kannustus oman työn kehittämiseen. Seinäjoki on yksi Suomen menestyneimmistä kaupungeista. Meillä on vahva asenne, rohkeutta ja tekemisen meininki. Meitä on jo yli 63 000 ja kaupunkiseudulla asukkaita on 150 000. Viihtyisä kaupunkiympäristö, lyhyet välimatkat ja monipuoliset asumismahdollisuudet leimaavat kaupungin arkea. Suomen kuudenneksi suurimman markkina-alueen keskuksena kaupunki tarjoaa myös erittäin kilpailukykyiset kaupan palvelut. Seinäjoella on laadukasta koulutusta aina yliopistotasolle asti. Kaupunki on tunnettu suurista tapahtumistaan. Vapaa-aikaa voit viettää vaikkapa Rytmikorjaamon keikoilla, ja kaupunginkirjasto Apila valloittaa jokaisen kävijän. Meillä on tilaa isoille ideoille ja tulevaisuuden tekijöille.