Skip to main content
test


LUPAINSINÖÖRIN UUSI VAKITUINEN VIRKA

Liity hyvän piiriin ja tule lupainsinööriksi Kangasalle. Kangasala on elinvoimainen, kasvava ja kehittyvä kaupunki Tampereen naapurissa. Kangasalla on hyvä olla, yrittää ja asua.

Uusi lupainsinöörin vakituinen virka sijoittuu teknisen keskuksen ympäristö- ja rakennusvalvonnan palvelualueelle.

Lupainsinöörin ensisijaisena tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä. Työhön kuuluvat myös muut rakennusvalvontaviranomaisen tehtävät mm. ohjaus- ja neuvontatehtävät.

Lupainsinöörin kelpoisuusvaatimuksena on talonrakennusalan insinööri AMK tai rakennusarkkitehti tai vastaava aiempi opistotason tutkinto.

Tehtävä edellyttää alan säännösten tuntemusta, kykyä suorittaa itsenäisiä ratkaisuja sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakijalle katsotaan eduksi:
- kokemus rakennussuunnittelusta
- kokemus kunta-alalta ja rakennusvalvonnan viranomaistehtävistä

Työtehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle tilaisuuden hyödyntää taitojasi laaja-alaisesti ja kehittää sekä itseäsi, että työtäsi. Työhyvinvoinnin tukemiseksi meillä on käytössä hyvinvointietuus sekä hyvät työterveyshuoltopalvelut.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

Hakemus pyydetään täyttämään ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi (tai www.kangasala.fi/avoimet-tyopaikat). Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava rakennustarkastaja Johanna Pitkänen p. 050 550 9088 ja ympäristöpäällikkö Tuomo Antila, p. 050 550 9739 tai etunimi.sukunimi@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon. #LiityHyvänPiiriin #TyöpäiväKangasalla


Osoite: Urheilutie 13, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - Vastuullinen työnantaja Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat