Lupainsinööri - Jyväskylän kaupunki

Lupainsinööri - Jyväskylän kaupunki

Tervetuloa joukkoomme Jyväskylän kaupungin rakennusvalvontaan!

Rakennusvalvonnassa työskentelee 20 henkilöä erilaisissa haastavissa asiantuntijatehtävissä. Nyt etsimme ammattitaitoista ja osaavaa

LUPAINSINÖÖRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.12.2019 alkaen.

Lupainsinöörin tehtäviä ovat rakennusvalvonnan lupapäättäjänä toimiminen, ohjaus- ja neuvonta sekä lupiin liittyvien katselmusten suorittaminen ja valvontatehtävät. Erityistehtävänä on asiakkaiden energiaratkaisujen ohjaus- ja neuvonta uudisrakentamis- ja peruskorjaushankkeissa sekä rakennusvalvonnan energia-asiantuntijana toimiminen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK -insinöörin tai vastaava aiempi talonrakennusalan insinöörin tutkinto. Talotekniikka-alan lisäkoulutus katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää energia-asiantuntijuuteen liittyvää työkokemusta sekä energiatodistuksen laatijan pätevyyttä. Hakijalta edellytetään kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Eduksi luetaan maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen ja kokemus asiakaspalvelusta. Tehtävän hoito edellyttää myös ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.12.2019 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava rakennustarkastaja Raimo Ström puh. 014 266 5204 ja kaupunkikuva-arkkitehti Vesa Kantokoski puh. 014 266 5194. sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki, Kaupunkirakenne
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!