Lupainsinööri rakennusvalvontaan - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungin rakennusvalvonta hakee

LUPAINSINÖÖRIÄ

Toistaiseksi voimassa olevaan virkaan 1.4.2021 alkaen.

Rakennusvalvonnassa työskentelee n. 20 henkilöä monipuolisissa ja haastavissa asiantuntijatehtävissä. Nyt etsimme nuorekkaaseen joukkoomme ammattitaitoista ja osaavaa lupainsinööriä.

Lupainsinöörin tehtävänä on toimia rakennusvalvonnan lupapäättäjänä sekä ohjaus- ja neuvontatehtävissä. Lisäksi lupainsinööri suorittaa lupiin liittyviä katselmuksia ja valvontatehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on talonrakennusalan AMK-insinöörin tai vastaava aiempi tutkinto. Hakijalle katsotaan eduksi maankäyttö- ja rakennuslain, -asetuksen sekä rakentamiseen liittyvien määräysten tunteminen, kokemusta asiakaspalvelusta sekä rakennussuunnittelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sekä selkeää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa. Tehtävän hoito edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (TS).

Tehtävä alkaa 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä on koeaika. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

johtava rakennustarkastaja Raimo Ström puh. 014 266 5204 ja kaupunkikuva-arkkitehti Vesa Kantokoski puh. 014 266 5194. Sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylän kaupunki
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka