Lupatarkastaja - Kokkolan kaupunki

Lupatarkastajan tehtäviin kuuluu mm. poikkeamisten ja suunnittelutarveratkaisujen valmistelu, hankkeisiin liittyvä asiakasneuvonta ja -ohjaus sekä kaupunkiluvituksen, erityisesti rakennusvalvonnan lupiin ja valvontaan liittyvät avustavat työtehtävät, kuten naapureiden kuulemiset ja kuulutukset.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto. Valinnassa arvostamme aikaisempaa kokemusta kaavoitukseen ja maankäyttöön sekä rakentamisen viranomaistehtäviin liittyvistä tehtävistä. Tehtävässä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Hakijalta edellytetään vähintään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa. Ruotsin kieli katsotaan eduksi. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä (4) kuukautta.

Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää 29.1.2021 klo 15.00 mennessä kuntarekryjärjestelmän kautta.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupunkilupapäällikkö Minna Väisänen p. 044 780 9327, lupatarkastaja Minna Torppa p. 040 488 2978.

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkiluvitus
Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola

Kaupunkiluvitus on yksi Kaupunkiympäristön toimialan viidestä vastuualueesta. Kaupunkiluvituksen tehtävänä on mm. valmistella ja toimeenpanna maankäyttö- ja rakennuslain 171 §:n mukaiset poikkeamispäätökset sekä 137 §:n mukaiset suunnittelutarveratkaisut. Kaupunkiluvituksen tehtäviin kuuluu myös maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakentamisen ohjaukseen liittyvät valvonta- ja neuvontatehtävät.

Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta