Skip to main content
test
Lupatarkastaja - Kokkolan kaupunki

Tule lupatarkastajaksi Kokkolaan.

Kaupunkiluvitus on yksi Kokkolan Kaupunkiympäristön toimialan viidestä vastuualueesta ja meillä on 23 työntekijää. Kaupunkiluvituksen tehtävänä on mm. valmistella, ratkaista ja toimeenpanna maankäyttö- ja rakennuslain 171 §:n mukaiset poikkeamispäätökset sekä 137 §:n mukaiset suunnittelutarveratkaisut. Kaupunkiluvituksen tehtäviin kuuluu myös maankäyttö- ja rakennuslain mukaiset rakentamisen ohjaukseen liittyvät valvonta- ja neuvontatehtävät.

Lupatarkastajana tehtävisi kuuluu mm. poikkeamis- ja suunnittelutarveratkaisujen valmistelu, hankkeisiin liittyvä asiakasneuvonta ja -ohjaus sekä kaupunkiluvituksen, erityisesti rakennusvalvonnan, lupiin ja valvontaan liittyvät avustavat työtehtävät. Toimi sijoittuu kaupunkiluvituksen rakennusvalvontayksikköön, jossa toimii toinen lupatarkastaja, johtava rakennustarkastaja, neljä rakennustarkastajaa, tarkastusinsinööri, LVI-tarkastaja, lupaneuvoja ja kaksi toimistosihteeriä.

Kelpoisuusvaatimuksena toimeen on soveltuva korkeakoulututkinto. Valinnassa arvostamme aikaisempaa kokemusta kaavoitukseen ja maankäyttöön sekä rakentamisen viranomaistehtäviin liittyvistä tehtävistä. Kunnallishallinnon ja alan lainsäädännön tuntemus ovat eduksi. Tehtävässä tarvitaan hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Hakijalta edellytetään hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen hallintaa. Ruotsin kielen hallinta katsotaan eduksi. Toimen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika toimessa on neljä (4) kuukautta.

Hakemus ansioluetteloineen tulee jättää 16.12.2022 klo 16.00 mennessä kuntarekry-järjestelmän kautta.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat vt. kaupunkiympäristölakimies Juhani Hannila p. 044 7809 307 ja lupatarkastaja Minna Torppa p. 040 4882 978.

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkiluvitus

KOKKOLA – Meillä on laajempi horisontti. Kokkola on 48 000 asukkaan kukoistava ja avarakatseinen, kaksikielinen merikaupunki, joka on henkiseltä kooltaan asukaslukuaan isompi. Yhdessä nostamme esille kasvun ja elämyksellisyyden helmet, ja luomme niille rohkeasti edellytyksiä.


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat