Skip to main content
test
Lupavalmistelija / Rakennustarkastaja - Raaseporin kaupunki

Oletko sinä se jota haemme?

Lupavalmistelija/rakennustarkastaja on osa 9 hengen rakennusvalvontayksikköä. Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu rakennuslupien valmistelu, toimenpidelupien myöntäminen ja ilmoitusten käsittely, asiakaspalvelu sekä muut työnkuvaan liittyvät tehtävät. Kannustamme sinua osallistumaan aktiivisesti työtapojen, rakennusvalvonnan toiminnan ja digitaalisten prosessien kehittämiseen tulevaa rakennuslakimuutosta silmällä pitäen.

Tarjoamme sinulle:
lounasedun ja muut työsuhde-edut
mahdollisuuden etätyöhön
liukuvan työajan
täydennyskoulutusta
työterveys-palvelut
matala hierarkkisen, osaavan ja kannustavan työyhteisön

Tehtävien menestyksekäs suorittaminen edellyttää aktiivista ja järjestelmällistä otetta, itsenäistä työskentelykykyä, hyviä yhteistyötaitoja, sosiaalisia taitoja ja stressinsietokykyä. Aiempi kokemus rakennusvalvontatyöstä ja kunnallisesta päätöksenteosta luetaan eduksi. Ajokortti (vähintään B) on pakollinen.

Kelpoisuusvaatimukset virkaan ovat maankäyttö- ja rakennusasetuksen mukaiset tutkinto- ja työkokemusvaatimukset. Rakennustarkastajan tehtävässä edellytetään hyvää suomen ja ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työpaikka sijaitsee Tammisaaressa osoitteessa Raaseporintie 37, mutta tarjoamme myös etätyömahdollisuuden. Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Sovellamme teknisen henkilöstön kunnallisia työehtosopimuksia (TS).

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Päätoiminen virka on voimassa toistaiseksi. Koeaika on 6 kuukautta

Kuulostaako tämä mielenkiintoiselta tehtävältä? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö tiimiimme!

Tee hakemus sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 4.6.2023 klo 16.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava rakennustarkastaja Fredrik Wasström, p. 019 289 3805 fredrik.wasstrom(at)raseborg.fi tai kaupunginarkkitehti Johanna Backas, p. 019 289 3843 johanna.backas(at)raseborg.fi.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Kaavoitus- ja ympäristöosasto, Rakennusvalvonta

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat