Skip to main content
test
Lupavalmistelija, Rakennusvalvonta - Espoon kaupunki

Vahvistamme resurssejamme!

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoista ja kehittämismyönteistä lupavalmistelijaa vakinaiseen virkaan varmistamaan laadukkaan kaupunkiympäristön rakentumista Espooseen.

Lupavalmistelijana huolehdit osaltasi rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta sekä neuvonnasta. Päätät alle 2000 neliömetrin rakennusluvista ja toimenpideluvista sekä valmistelet lautakunnalle oman vastuualueesi rakennushankkeet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat sekä laajat etätyö- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Työpaikan nimi ja osoite: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue, Kirkkojärventie 4, 02770 Espoo.
Työaika: 36h 15min / vko.
Tehtäväkohtainen palkka: 3517,44 €/kk + yleiskorotus + lisät.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään monipuolista kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, rohkeutta päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä, perehtyneisyyttä pientalojen suunnitteluun, kehittämismyönteisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/asuminen-ja-rakentaminen/rakentaminen/rakennusvalvonta

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöVirkasuhde
  • ESPOO-04-151-22
  • 1.9.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3517,44 €/kk
  • Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 30.6.2022 - 19.8.2022 15:45
  • KuntaKaavoitus ja rakentaminenTekninen alaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa:
Rakennuslupapäällikkö Jari Saajo, puh. 040 636 5871, jari.saajo@espoo.fi
Tavoitettavissa 27.6.-8.7., 8.8-19.8., parhaiten tavoitettavissa klo 8-9 tai klo 15-16.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, Rakennusvalvonta, Rakentamisen luvat palveluyksikkö

Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskuksen tehtävänä on huolehtia ympäristön- ja luonnonsuojelusta, rakentamisen ohjauksesta ja valvonnasta sekä ympäristöterveydenhuollosta. Keskus vastaa omalta osaltaan siitä, että Espoossa on viihtyisä, toimiva, ekologisesti kestävä sekä terveellinen ja turvallinen asuin- ja elinympäristö. Olemme osa Kaupunkiympäristön toimialaa. Monialainen työyhteisömme koostuu yli sadasta alan ammattilaisesta. Teemme yhteistyötä kaupungin eri toimialojen, asukkaiden ja muiden kumppanien kanssa.


Osoite: Kirkkojärventie 4, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat