Skip to main content
test
LV-asentaja - Kaarea Oy


Haemme sinua meille LV-asentajaksi.

Haemme LV-asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä pitää sisällään LV-laitteiden huolto- ja kunnossapitotehtäviä, asennus- ja korjaustehtäviä. Edellytämme sinulta lisäksi osallistumista kiinteistöhälytysten varallaoloryhmän toimintaan vuorollasi. (4-5-vko/vuosi).

Tehtävässä tarvitaan LV-tekniikan tuntemusta, kädentaitoja, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja ryhmätyöskentelyyn. Kaasujuotos, sähkö, sekä TIG-hitsaus taidot katsotaan eduksesi. Työtä tehdään monimuotoisissa asiakaskohteissa, joten asiakaspalvelutaidot ovat tarpeen. Edellytämme sinulta työturvallisuus- ja tulityökorttia, mutta mikäli sitä ei ole voimme auttaa sen hankkimisessa. Työ on liikkuvaa, joten ajokortti on välttämätön. Palkka määräytyy kokemuksesi sekä työehtosopimuksen mukaan.

Kiinteistöpalvelumme toteuttaa kunnossapitoa yli tuhanteen Turun kaupungin kohteeseen.
Osaaminen ja ammattimaisuus yhdistettynä ystävälliseen palveluun, joustavuuteen ja tehokkuuteen ovat toimintamme kivijalat. Meillä työskentelet ammattilaisten joukossa pienempien ja isompien korjausten parissa vaihtelevissa työympäristöissä.

Kiinteistöpalveluihimme kuuluvat monipuoliset kiinteistöjen kunnossapito- ja korjaustyöt, puusepänpalvelut sekä LVI-laitteiden asennus-, huolto-, kunnossapito- ja korjaustyöt. Asiakaskohteitamme ovat mm. museot, päiväkodit, koulut, virastot sekä virkistys- ja liikuntapaikat.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan sinun kanssasi. Se tarkoittaa tietysti parempaa kiinteistön kunnossapitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Hae tehtävää sähköisesti.
Työpaikka on savuton. Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.
Tervetuloa meille!

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse toimialajohtaja Olli Koivukangas; olli.koivukangas@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on lähes ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20750 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat