LVI-asentaja - Nokian kaupunki

Nokian kaupungin tilapalveluissa on haettavana 15.03.2021 klo 12.00 mennessä LVI-asentajan toimi.

Haemme Nokian kaupungin konsernipalveluihin kuuluvaan tilapalveluiden rakennusten kunnossapito -yksikköön ammattitaitoista LVI-asentajaa. Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä jämäkkää asennetta työn tekoon.

LVI-asentajan toimenkuva on monipuolinen: se sisältää itsenäisiä asennus-, huolto- ja kunnossapitotöitä, vesi-, lämpö- ja ilmanvaihtosaneerauksia sekä mittaus- ja säätötöitä, tehtävät määräytyvät valittavan henkilön koulutuksen, työkokemuksen ja ammattitaidon mukaan.

Kelpoisuusehtona toimeen on talotekniikan perustutkinto (LVI- tai putkiasentaja) 5 vuoden työkokemuksella rakennusalalta tai 10 vuoden työkokemus LVI-asentajan työstä.
Eduksi katsomme monipuolisen työkokemuksen, automaatiojärjestelmien tuntemisen sekä LVI-mittaus- ja säätötöiden osaamisen.
Tehtävässä tarvitset B-ajokortin, ja oman auton käyttömahdollisuus on eduksesi.

Toimen palkkaus määräytyy kunnallisen tuntipalkkaisten työehtosopimuksen (TTES) mukaan. Työaika on 38,25 h/viikko. Toimeen valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus (Suomen Terveystalo, työterveys) terveydentilastaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti 15.03.2021 klo 12.00 mennessä osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa rakennusinsinööri Janne Karvonen, puh. 040 7799 220 ja tekninen isännöitsijä Juha Majalahti puh. 040 7799 194

Tilapalvelut
Osoite: Harjukatu 23, 37100 Nokia

Nokia on kasvava, yli 33 000 asukkaan kaupunki Pirkanmaalla, vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Kaunis luonto, hyvät palvelut ja keskeinen sijainti tarjoavat erinomaiset edellytykset asumiselle. Nokialla toimii yli 1700 yritystä ja kaupungilla on monipuolinen elinkeinorakenne sekä vahva teollisuusperimä. www.nokiankaupunki.fi