Skip to main content
test
LVI-asentaja - Koulutuskeskus Brahe

Etsimme talotekniikan opetustiimiin osaavaa ja innostunutta LVI-alan osaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022 - 31.7.2023. Tehtävän jatkumisesta mainitun ajankohdan jälkeen on mahdollista sopia erikseen.

Valittu henkilö vastaa talotekniikan alan opiskelijoiden käytännön töiden ohjauksesta. Hänen vastuullaan tulee olemaan muun muassa opiskelijoiden ohjaaminen oppilaitoksen työsalissa, muissa erilaisissa oppimisympäristöissä tai oppilaitoksen työkohteissa sekä oppilaitoksen kiinteistöjen taloteknisten korjaustöiden suorittaminen. Valitun henkilön osaamisen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää myös muuta työtä sekä osallistumista talotekniikan alan opetuksen kehittämistyöhön.

Edellytämme hakijalta talotekniikan alan monipuolista tuntemusta sisältäen mm. Lämpö- , vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtotöiden asennustaitoa. Hitsaustaito sekä C-ajokortti katsotaan eduksi tehtävään valittaessa. Lisäksi arvostamme toisen asteen ammatillisen koulutuksen tuntemusta, valmiutta työskennellä nuorten parissa sekä tiimityötaitoja.

Tehtävään valitun ennen työsuhteen aloittamista esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote. Tehtävässä on kolmen (3) kuukauden koeaika. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkinto- ja pätevyystodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Koulutuskuntayhtymä Brahe on vastuullinen työnantaja. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä ammatillisen koulutuksen parissa, hyvät työsuhde-edut sekä motivoituneen työyhteisön ja sitoutuneen hallituksen. Meillä voit kehittää ammattitaitoasi asiantuntijana.

Lisätietoja

http://www.brahe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tekniikan alojen toimialapäällikkö Tuija Nurkkala p. 0400 252138

Lisätietoja

Koulutuskeskus Brahe, tekniikan ala

Koulutuskuntayhtymä Brahe on monialainen ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Koulutamme tulevaisuuden ammattilaisia tekniikan, palveluiden, luovien alojen ja luonnonvara-alojen toimialoilla. Asiakkaat ovat toimintamme ydin ja meillä panostetaan yksilöllisiin opintopolkuihin, tiimi- ja yhteisopettajuuteen sekä monimuotoisiin oppimisympäristöihin. Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten kanssa ja suunnittelemme koulutustarjontaamme läheisessä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Kansainvälisyys on tärkeä osa Brahen toimintaa. Meillä pääset osaksi kansainvälistä yhteistyötä. Panostamme sekä opiskelijoiden että henkilökunnan kv-osaamiseen ja tarjoamme mahdollisuuksia kansainväliseen oppilaitosyhteistyöhön. Tule meille, meillä osataan!


Osoite: Tervahovinkatu 2, 92150 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat