LVI-insinööri - Lahden kaupunki

LVI-insinööri - Lahden kaupunki

Tule LVI-INSINÖÖRIKSI Lahden kaupungin rakennusvalvontaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen 17.6.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Rakennusvalvonnan yksikkö on osa rakennus - ja ympäristövalvonnan palvelualuetta. LVI-insinöörinä työskentelet yhdessä rakennusvalvonnan lupa-arkkitehtien ja valvontainsinöörien sekä lupasihteerien kanssa. Kokonaisuudessaan rakennusvalvontaa hoidetaan 16 henkilön voimin ammattitaidolla ja hyvällä asenteella. Rakennuslupaprosessimme on sähköinen.

Rakennusvalvonnan toisena LVI-insinöörinä tehtäväsi koostuvat pääosin rakennushankkeisiin liittyvien ilmanvaihto- ja vesi- ja viemärisuunnitelmien ja asennusten viranomaistarkastuksista. Tehtävääsi kuuluvat myös hankkeisiin liittyvä suunnittelijoiden ja työnjohtajien hyväksyntä, neuvonta ja ohjaaminen. Johdat kohteisiin liittyvät kokoukset ja osallistut sidosryhmätyöskentelyyn. LVI-insinööri auttaa myös rakennusvalvonnan muuta henkilöstöä omalla osaamisalueellaan.

LVI-insinöörinä saat erinomaisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennusalan keskeisenä toimijana niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin rakennusalan viranomaisohjaukseen ja käytännön neuvontatyöhön. Valmiiden prosessien ja modernien työkalujen ympäröimänä saat erinomaisen mahdollisuuden kehittyä yhdeksi alamme tähdistöä auttamaan vuosittain satoja työmaita rakentamaan uudet talotekniset ratkaisut tai korjaamaan vanhoja niin, että ansiostasi Lahdessa voi jatkossakin elää turvallisessa ja terveellisessä ympäristössä. Toimintasi tuloksia tullaan seuraamaan valtakunnallisesti suurella mielenkiinnolla.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on vähintään teknisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu LVI-insinöörin tutkinto. Tunnet LVI-tekniikan ja -järjestelmien lisäksi myös sähkötekniikkaa, automaatiotekniikkaa ja konetekniikkaa sekä hallitset alaa koskevat viranomaismääräykset. Työssä tarvitaan laaja-alaista suunnittelukokemusta. LVI-insinöörin työtehtävän hoitaminen edellyttää riittävää kielitaitoa alan kirjallisuuden ymmärtämiseksi, alan jatkuvaa seuraamista ja itsensä kehittämistä sekä organisointi- ja esimiestaitoja. Arvostamme kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn sekä yhteistyökykyä ja ryhmätyötaitoja. Tehtävän hoitamiseksi tarvitset myös ajokorttia ja omaa ajoneuvoa.

Palkkaus määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan ja tehtäväkohtainen palkka on 3.507,66 €/kk. Tämän lisäksi on mahdollista saada aiempaan työkokemukseen perustuvaa lisää.

Liitäthän hakemukseesi kopion kelpoisuuden osoittavasta tutkintotodistuksesta. Katsomme alkuperäiset todistukset mahdollisessa haastattelussa. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Jätäthän hakemuksesi Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 31.5.2019 klo 10.00.

Lisätietoja

http://www.lahti.fi/palvelut/tontit-ja-rakentaminen/rakennusvalvonta
http://www.lahti.fi/palvelut/tyo-ja-yrittaminen/lahti-tyonantajana

Rakennuslupapäällikkö Markku Sivonen puh. 050 383 6486, markku.sivonen@lahti.fi
Rakennus- ja ympäristövalvonnan johtaja Mika Kemppainen puh. 044 482 6080, mika.kemppainen@lahti.fi
LVI-insinööri Juha Lindqvist puh. 050 398 5366, juha.lindqvist@lahti.fi

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Rakennus- ja ympäristövalvonta
Osoite: Askonkatu 2, 15100 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?
Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.
Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Suomen johtavana ympäristökaupunkina Lahti tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.
Tervetuloa Lahden kaupungille 3400 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!

Tutustu työnantajaan