Skip to main content
test
LVI-insinööri - Loviisan kaupunki

LVI-INSINÖÖRI

Haemme Loviisan kaupungin tilapalveluyksikköön LVI-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

LVI-insinöörinä toimit Loviisan kaupungin omistamien kiinteistöjen LVIA-teknisenä asiantuntijana toimitilarakentamisen uudis-, peruskorjaus- ja vuosikorjaushankkeissa. Tehtävänäsi on hankkia LVIA-teknisiä konsulttipalveluja, ohjata ja valvoa LVIA-suunnittelua sekä ylläpitää hankkeiden ohjausta. Lisäksi vastaat rakennusautomaatiojärjestelmän ylläpidosta.

Hakijalta edellytämme LVI-insinöörin tai -teknikon tutkintoa sekä yli viiden vuoden työkokemusta. Arvostamme erityisesti rakennusautomaation käytännön kokemusta joko suunnittelu- tai urakointitehtävissä. Eduksi katsotaan myös rakennuttamisprosessin ja digitaalisten kilpailutusjärjestelmien osaaminen. Kielitaitovaatimuksena on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.

Hakijalta odotamme oma-aloitteista otetta työhön sekä tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät teknisen osaamisen ohella sekä kyky omaksua työn kannalta tarpeellisia tietoteknisiä sovelluksia.

Kohteet sijaitsevat Loviisan alueella, joten tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään B-korttia.

Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Palkkaus on kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen, TS mukainen. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä.

Lähetä hakemuksesi 16.12.2022 klo 12.00 mennessä kuntarekry.fi:n kautta.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tiedusteluihin vastaa vt. tilapäällikkö Elina Tikka, puh. 0440 555 437, sähköpostiosoite elina.tikka@loviisa.fi

Lisätietoja

Loviisan kaupunki

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat