Skip to main content
test
LVI-insinööri, Tilapalvelut-liikelaitos - Espoon kaupunki

Haettava tehtävä sijoittuu Tilapalvelut-liikelaitoksen Suunnittelupalvelujen LVIA-yksikköön. LVI-insinöörin tehtävät painottuvat pääasiassa toimimiseen Espoon kaupungin omistamien kiinteistöjen LVIA-teknisenä asiantuntijana toimitilarakentamisen uudis-, peruskorjaus- ja vuosikorjaus hankkeissa. LVI-insinööri hankkii LVIA-teknisiä konsulttipalveluja sekä ohjaa ja valvoo LVIA-suunnittelua.

Työpaikan nimi:
Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos, Tekniikantie 15, 02150 Espoo.

Työaika:
36 h 15 min/viikko, 7h15min päivä

Sopimusala:
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Teknillisessä korkeakoulussa, yliopistossa, ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä opistossa suoritettu soveltuva LVIA-alan diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkinto.

Tehtävässä edellytetään:
Edellytämme kokemusta talonrakennushankkeiden LVIA-suunnittelusta, energiamääräysten tuntemusta sekä työkokemusta yli 5 vuotta.

Tehtävässä edellytetään hyvää suomenkielen suullista ja kirjallista taitoa, oma-aloitteista otetta työhön sekä tehtävien suunnittelu- ja organisointitaitoja. Asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot ovat välttämättömät teknisen osaamisen ohella sekä kyky omaksua työn kannalta tarpeellisia tietoteknisiä sovelluksia.

Työ edellyttää liikkumista työkohteiden välillä omalla autolla. Kohteet sijaitsevat Espoossa.

Arvostamme erityisesti rakennusautomaation käytännön kokemusta hankittuna joko suunnittelu- tai urakointitehtävissä. Eduksi katsotaan myös rakennuttamisprosessin ja digitaalisten kilpailutusjärjestelmien osaaminen. Käytössämme on Cloudia-kilpailutusjärjestelmä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antavat:
Kimmo Martinsen, kimmo.martinsen@espoo.fi
Jaana Saira, jaana.saira@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kaupunkiympäristö, Tilapalvelut-liikelaitos, Suunnittelupalvelut, LVIA-tekniikka

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitoksen tehtävänä on huolehtia kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista, kiinteistöjen hoito- ja siivouspalveluista sekä aula- ja turvallisuuspalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on 550 ja liikevaihtomme on 245 milj. Euroa.


Osoite: Tekniikantie 15, 02150 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat