LVI-tarkastaja - Mikkelin kaupunki

Haemme rakennusvalvontaan LVI-tarkastajaa vakituisen viran monipuolisiin ja haastaviin asiantuntijatehtäviin.

LVI-tarkastajan tehtäviin sisältyy LVI-asioihin liittyvien lupien valmistelu ja päätösten tekeminen sekä erityissuunnitelmien käsittely, LVI-alan työnjohtajien kelpoisuuksien hyväksyntä sekä aloituskokousten, katselmusten ja tarkastusten suorittaminen. LVI-tarkastaja vastaa oman toiminta-alueensa kehitys- ja ohjaustyöstä.

Viran kelpoisuutena on tehtävään soveltuva LVI-insinöörin tutkinto sekä riittävä kokemus LVI-alaan liittyvistä tehtävistä.

Viran hoito edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestely- ja kehittämiskykyä, tietojärjestelmien hallintaa, tiimityö- ja asiakaspalvelutaitoa. Eduksi katsotaan käytännön kokemus lvi-alan tehtävistä sekä kunta-alan kokemus. Viran hoito vaatii oman auton käyttöä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti.

Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Vs. johtava rakennustarkastaja Juha Häyrinen, juha.hayrinen@mikkeli.fi, 0400 653 596
Hallintopäällikkö Juha Ruuth, juha.ruuth@mikkeli.fi, 044 794 2622

Mikkelin kaupunki, Rakennusvalvonta
Osoite: Maaherrankatu 9-11, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Rakennusvalvonnan tehtävissä toimii 15 henkilöä.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi