Skip to main content
test
LVIA-asiantuntija - Päijät-Hämeen hyvinvointialue

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella on laaja toimitiloja koskeva rakennusohjelma vuosille 2022-2027. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LVIA-ASIANTUNTIJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Päijät-Hämeen hyvinvointialueen toimitilat tulosalueen rakennuttamispalveluihin Päijät-Hämeeseen, Lahteen.

LVIA-asiantuntijana tehtäväsi ovat rakennushankkeiden LVIA-teknisten töiden suunnittelun ohjaus, rakentamisen valmistelun sekä työmaavalvonnan tehtävät. Edellytämme sinulta kokemusta LVIA-järjestelmien suunnittelusta sekä suunnittelun ja toteutuksen ohjauksesta. Katsomme sinulle eduksi hyvän perehtyneisyyden ilmanvaihto- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin sekä toimimisesta erilaisissa hankkeissa taloteknisten töiden parissa. Tehtäviin kuuluu hyvinvointiyhtymän omiin tai vuokratiloihin kohdistuvien uudisrakennusten ja peruskorjaus-/muutoshankkeiden sekä väistötilojen rakennuttaminen tiiviissä yhteistyössä käyttäjien kanssa.

Tehtävään edellytämme soveltuvaa ammattitutkintoa tai aikaisempaa vastaavaa tutkintoa ja riittävää työkokemusta. Tehtävissä toimitaan nimettyjen hankkeiden teknisenä projektivastuullisena hyvinvointialueen edustajana. Toimipaikkasi on hyvinvointialueen toimitilojen tulosalueella rakennuttamis- tai kunnossapitopalvelut yksikössä.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen toivomme sinulta sinulta hyvää yhteistyökykyä ja neuvottelutaitoa sekä hyvää suullista ja kirjallista vuorovaikutustaitoa. Odotamme sinulta suunnitelmallista työskentelytapaa, alan sääntöjen tuntemusta, omaat hyvät perustaidot tietotekniikasta, hallitset yleisimmät IT-sovellukset ja sinulla on kykyä vastuulliseen työskentelyyn. Tarjoamme haasteita ja vastuuta mielenkiintoisissa perusparannus- ja rakennushankkeissa sekä innostavan ja turvallisen työympäristön sekä ajoittain mahdollisuuden etätyöhön.

Kiinnostuitko? Kysy lisää!

Lisätietoja

https://www.paijatha.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tulosyksikköpäällikkö Kuolimo Isto
puh. 044 719 5484
isto.kuolimo@phhyky.fi
Tulosyksikköpäällikkö Serkelä Raimo
puh. 044 719 5443
raimo.serkela@phhyky.fi

Lisätietoja

Yhtymäpalvelut, Toimitila, Kunnossapitopalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee 1.1.2023 alkaen n. 7600 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Keskussairaalankatu 7, 15850 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat