test
Lyhytaikaiset opettajien sijaisuudet - Siikajoen kunta

Siikajoen kunnan opetustoimessa on jatkuva rekrytointi opettajien lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Kunnassamme on viisi perusopetuksen koulua: Gumeruksen koulu Siikajoenkylällä, Luohuan koulu, Paavolan koulu, Revonlahden koulu ja Ruukin koulu. Luohuan, Paavolan ja Revonlahden kouluilla on vuosiluokat 1-6 sekä esiopetus. Gumeruksen ja Ruukin koulussa annetaan esiopetuksen lisäksi opetusta vuosiluokille 1-9. Ruukin koulun yhteydessä toimii myös Siikajoen lukio.

Hakijoiden eduksi katsomme opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukaisen kelpoisuuden. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai alalle aikovat.

Hae opettajien sijaisuuksia täyttämällä sähköinen hakemus. Tarvittaessa sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelussa tarkastamme tutkinto- ja työtodistuksesi sekä määrittelemme yhdessä koulut ja tehtävät, joissa voit tehdä sijaisuuksia.

Huomioithan myös, että osa pidemmistä sijaisuuksista ja vakinaiset virat laitetaan erilliseen hakuun, joita sijaisrekisteriin hyväksyttyjen sijaisten tulee hakea erillisellä hakemuksella.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Jonna Heikkilä, sivistystoimenjohtaja 040 3156 250.

Lisätietoja

Siikajoen kunta, Sivistystoimi, Opetustoimi
Osoite: Virastotie 5 A, 92400 Ruukki
Siikajoen kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat