Skip to main content
test

Hei sinä sosiaali- ja terveysalan ammattilainen tai alan opiskelija!

KTO Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskuksen asumispalveluissa tarvitaan sijaisia hoitajan ja ohjaajan sekä sairaanhoitajan tehtäviin. Lyhytaikaiset sijaisuudet ovat eripituisia. Siksi ne soveltuvat loistavasti esimerkiksi opintojen tai osa-aikatyön oheen, tai tarjoavat muuten vain joustavan tavan työskennellä omaan elämäntilanteeseen sopivasti.

Työtehtäviisi kuuluu kehitysvammaisten asiakkaiden hoito- ja ohjaustyö arjen toiminnoissa, huomioiden yksilölliset tuen tarpeet ja toiveet.

Toimipaikkamme sijaitsevat Varsinais-Suomen alueella (Turku, Kaarina, Lieto, Paimio, Mynämäki, Laitila, Loimaa, Sauvo, Kemiönsaari). Tarkemmat tiedot toimipaikoistamme:
Asumispalvelut: https://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/asumisyksikot.html
Kuntoutuspalvelut: https://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut.html

Toivomme sinulta joustavuutta, yhteistyötaitoa ja positiivista asennetta!

Olet hakemamme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva sosiaali- tai terveydenhuoltoalan 2. asteen tutkinto, AMK-tutkinto tai aikaisempi opistoasteen tutkinto tai olet alan opiskelija. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Nyt kun mielenkiintosi heräsi, niin laita hakemus Hae työpaikkaa -linkistä ja me olemme sinuun yhteydessä haastatteluajan sopimiseksi.

Haastattelu järjestetään Teams -yhteydellä. Tarkistamme henkilöllisyyden, työ- ja tutkintotodistukset/opintosuoritusotteen sekä mahdolliset muut todistukset. Haastattelussa soveltuvat henkilöt kirjataan sijaisrekrytointijärjestelmään hyväksytyiksi sijaishakijoiksi.

Lisätietoja

https://www.kto-vs.fi/palvelut/kuntoutuspalvelut.html
https://www.kto-vs.fi/palvelut/asumispalvelut/asumisyksikot.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointikoordinaattori
Kati Helttula
kati.helttula@kto-vs.fi

Lisätietoja

KTO Varsinais-Suomen erityishuoltopiirin kuntayhtymä

KTO – Kehitysvamma-alan tuki- ja osaamiskeskus on kuntayhtymä, joka tarjoaa palveluja kehitysvammaisille ja muille erityistä tukea tarvitseville Varsinais-Suomessa.

Tarjoamme muun muassa tutkimusta, kuntoutusta, palvelukoti- ja avohuoltoasumista, opetusta sekä työtoimintaa.

Toimintamme lähtökohtana ovat asiakkaidemme yksilölliset tarpeet. Palveluissamme korostuvat myös asiakkaan oikeudet. Haluamme tarjota asiakkaillemme hyvän, omannäköisen elämän.

Arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, turvallisuus, hyvä yhteishenki ja arvostava vuorovaikutus. Noudatamme valtakunnallista ohjeistusta koskien yksilöllisen tuen laatukriteerejä.


Osoite: Myllyojantie 2, 21520 Naskarla

Sinulle suositellut työpaikat