Lyhytaikaisia sijaisuuksia perusopetuksessa - Laitilan kaupunki

Laitilan kaupunki hakee sijaisia perusopetuksen opettajien sijaisrekisteriin kesken lukuvuoden täytettäviä lyhyitä sijaisuuksia varten. Sijaisia tarvitaan mm. erityisluokanopetukseen sekä aineenopetukseen.

Sijaiselta edellytetään opetustoimen henkilöstön kelpoisuusasetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sijaisrekisteriin voivat hakea myös opettajaksi opiskelevat tai opettajiksi aikovat. Harkinnan mukaan sijaisrekisteriin voi päästä myös muun koulutuksen omaava.

Ilmoittaudu sijaisrekisteriimme täyttämällä hakemus "Hae työpaikkaa" -linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona tutkintotodistukset sekä mahdolliset vastaavuustodistukset ja rinnastamispäätökset.

Sijaisrekisteriin otetaan koululla suoritettavan haastattelun kautta. Ollaan siis yhteyksissä.

Huomioithan, että osa pidemmistä sijaisuuksista laitetaan erilliseen hakuun Kuntarekryyn. Lisäksi syksyisin alkavat vakinaiset ja määräaikaiset opettajan tehtävät laitetaan erilliseen hakuun. Työnhakijan kannattaa siis seurata Laitilan kaupungin avoimia työpaikkoja työvoimahallinnon verkkosivuilta tai Kuntarekryn sivuilta ympäri vuoden.

Lisätietoja

https://peda.net/laitila/varppeenkoulu

Tutustu työnantajaan

rehtori Tuomas Kankaanpää
puh. 050 467 1568
tuomas.kankaanpaa@laitila.fi

Laitilan kaupunki, Sivistystoimi, Perusopetus, Varppeen koulu
Osoite: Urheilutie 11, 23800 Laitila

Laitilan kaupunki on n. 8600 asukkaan vireä ja viihtyisä kaupunki Varsinais-Suomessa vt 8 varrella. Lähimmät kaupungit ovat Uusikaupunki, Rauma ja Turku. Kaupunki on tällä hetkellä muuttovoittoinen, työpaikkaomavaraisuus on korkea ja peruspalvelut ovat kunnossa.

Laitilan kaupunki on savuton työpaikka.

Laitilan kaupunki - Savuton työpaikka