Skip to main content
test
Lyömäsoitinten äänenjohtaja, Oulu Sinfonia - Oulun kaupunki

Oulu Sinfoniassa on haettavana LYÖMÄSOITINTEN ÄÄNENJOHTAJAN vakinainen tehtävä. Tehtävään sisältyy patarumpujen soittovelvollisuus.

Oulu Sinfonia on 61-henkinen Suomen pohjoisin sinfoniaorkesteri. Sinfoniakonserttien lisäksi orkesterin ohjelmistossa on monimuotoisia konserttisisältöjä. Oulun Musiikkikeskuksen Madetojan sali on 816-paikkainen konserttisali.

Tehtävänä on lyömäsoitinten äänenjohtajana toimiminen sinfoniaorkesterissa. Äänenjohtajan tehtävänä on ylläpitää soittotaitoaan ja suorittaa muut toimialaansa kuuluvat tehtävät.

Tehtävässä edellytetään olevan erinomainen soittotaito ja hyvät sosiaaliset vuorovaikutustaidot.

Palkkaan lisätään TES:n mukaiset kokemuslisät sekä puku- ja soitinkorvaukset. Lisäksi maksetaan paikallisesti sovittu käyttö- ja mediakorvaus.

Koesoitto on perjantaina 31.3.2023 alkaen klo 11.00 Oulun Musiikkikeskuksessa, Madetojan salissa, Leevi Madetojan katu 1-3, Oulu.

Koesoittotehtävät:
- Marimba: Eris Sammut - Hombre d aout
- Pikkurumpu: Jacques Delécluse - Etude No.1
- Patarumpu: Nick Woud - Etude No.15 from Symphonic Studies for Timpani.
- Vibrafoni: Ruud Wiener - Little Love Song
- Pakollisten koesoittotehtävien (yläpuolella) nuotit ovat ladattavissa Oulu Sinfonian verkkosivuilta https://oulusinfonia.fi/avoimet-tyopaikat/ alkaen 1.2.2023.
- Orkesteritehtävien nuotit ovat ladattavissa Oulu Sinfonian verkkosivuilta https://oulusinfonia.fi/avoimet-tyopaikat/ alkaen 24.2.2023.

Koesoitossa on käytettävä orkesterin soittimia, mutta halutessaan hakija voi tuoda oman tamburiinin.

Tehtävään valitun tulee esittää lääkärintodistus terveydentilastaan ennen toimen vastaanottamista. Oulun kaupunki käyttää vakinaisissa tehtävissä kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/814/2023. Hakemukset on toimitettava 3.3.2023 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

https://oulusinfonia.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstö- ja taloussihteeri Saara Niemelä, p. 040 749 9914 tai sähköpostitse saara.s.niemela@ouka.fi.

Lisätietoja

Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut, Kulttuuripalvelut, Orkesteri

Oulu. Vesistöjen hellässä halauksessa syntynyt, jalat tukevasti pohjoisessa mullassa seisova juureva, luonnon ehdoilla kehittyvä kaupunki. Pohjoisuutemme on rennonletkeää vieraanvaraisuutta, rohkeita tekoja ja sinnikkyyttä – menestyksen edellytyksiä. Supervoimamme ovat erilaiset ihmiset ja kaupunginosat sekä Oulun seudun rikas luonto. Meillä on tilaa, aikaa ja mahdollisuuksia kohtaamisille, jotka voivat myllertää koko elämäsi.

Oulun kaupunki on noin 7 000 henkilön työpaikka – asteen verran parempi, tietenkin.


Osoite: Leevi Madetojan katu 1-3, 90140 Oulu

Sinulle suositellut työpaikat