ma varhaiskasvatuksen opettaja - Keuruun kaupunki

Tule tekemään kanssamme Keuruusta lapsiperheiden paratiisia, jonka perustan luovat turvallinen ympäristö, terveet päiväkodit ja koulut. Kaiken ikäisten sujuva ja hyvinvoiva arki syntyy lähellä olevista hyvinvoimaa tuottavista palveluista, luonnosta ja monipuolisista harrastus- ja kulttuurimahdollisuuksista sekä hyvästä työllisyystilanteesta. Laadukas varhaiskasvatus ja esiopetus antaa hyvät eväät keuruulaisille lapsille, tule sinä joukkoomme näitä eväitä jakamaan.

Keuruun kaupunki hakee määräaikaiseen työsuhteeseen varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 10.8.20 - 31.7.21 Aurinkolinnan esiopetusryhmään.

Kelpoisuusvaatimuksena varhaiskasvatuksen opettajan tehtäviin on varhaiskasvatuslain 540/2018 26§:n mukaan vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot, joista voidaan säätää tarkemmin valtioneuvoston asetuksella, tai jota on täydennetty mainituilla opinnoilla. Lisäksi kelpoisuusehdot täyttävät varhaiskasvatuslain 540/2018 henkilöstöä koskevan siirtymäsäännöksen mukaiset hakijat.

Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 tarkoittama rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset lähetetään 23.7.2020 klo 15.00 mennessä os. www.kuntarekry.fi tai kirjeitse os. Varhaiskasvatuspalvelut, Multiantie 5, 42700 Keuruu. Haastattelut pidetään viikolla 31. Haastatteluun kutsuttujen on tuotava kelpoisuutta osoittavat todistusjäljennökset mukaan haastatteluun.

Lisätietoja

http://www.keuruu.fi
http://www.keuruu.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa varhaiskasvatuksen vastaava Paula Vulli, p. 0400 785 572, sähköposti paula.vulli@keuruu.fi.

Keuruun kaupunki, Sivistyspalvelut, Varhaiskasvatus, Aurinkolinna
Osoite: Multiantie 5, 42700 Keuruu

Keuruu on vireä, n. 10.000 asukkaan seutukaupunki, jossa on tarjolla modernia keskusta-asumista, upeita ranta-alueita ja lisäksi vehreää maaseutua ja vireitä kyliä. Keuruun keskustaajama on asukasluvultaan ja palveluiltaan suurin taajama Seinäjoen, Jyväskylän ja Tampereen välisellä maaseutualueella. Keuruulla kohtaavat maaseudun mukavuus ja seutukaupungin monipuoliset palvelut – kaikki löytyy läheltä. Keuruu on vetovoimainen paikka tehdä kauppaa ja lähikunnista tulevat asiakkaat lisäävät kaupunkimme ostovoimaa. Seutukunnan palveluita kehitetään aktiivisesti yhteistyössä yrittäjien kanssa. Perheiden peruspalvelut kuten varhaiskasvatus, terveydenhuolto ja asuntotarjonta ovat kunnossa. Rakentamisessa Keuruun kaupunki on satsannut viime vuosina merkittävästi muun muassa koulujen ja päiväkotien peruskorjaukseen, uuden palvelutalon rakentamiseen vanhuksille ja uimahallin peruskorjaukseen. Monipuolinen kulttuuritarjonta ja liikunta- ja ulkoilumahdollisuudet tuovat valinnanvaraa perheiden ja matkailijoiden vapaa-aikaan ja rentoutumiseen. Kaupunkistrategiamme mukaisesti Keuruu on Lapsiperheiden paratiisi. Keuruu on elinvoimainen ja tulevaisuuteen panostava kaupunki, jossa on tilaa unelmille! Keuruun kaupunki on savuton työpaikka.

Keuruun kaupunki - Savuton työpaikka Keuruun kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta