Maahanmuuttajakoordinaattori hankkeeseen - Kokkolan kaupunki

Tule kehittämään maahanmuuttajien ohjausta ja neuvontaa Welcome Office Kokkola -hankkeeseen!

Pidätkö ongelmien ratkaisemisesta ja monipuolisesta, ihmisläheisestä työstä? Welcome Office Kokkola -hankkeessa käynnistetään matalan kynnyksen ohjaus- ja neuvontapalvelu, jonka tavoitteena on sujuvoittaa asettautumiseen ja kotoutumiseen liittyviä palveluprosesseja ja edistää maahanmuuttajien osallisuutta ja työllistymistä. Työnkuva koostuu kehittämistyöstä, toimijoiden koordinoinnista sekä varsinaisesta palveluohjaus- ja neuvontatyöstä. Neuvontaa annetaan Kokkolan pääkirjastolle tulevassa toimipisteessä ja etänä. Palvelun aukioloajat suunnitellaan hankkeen alussa, mutta työ voi olla ajoittain iltapäiväpainotteista tai sisältää satunnaisia iltatilaisuuksia.

Työssäsi kehität toimintaa yhdessä palvelun tulevien asiakkaiden ja sidosryhmien (esim. oppilaitokset, muut kotouttamistoimijat, elinkeinoelämä, viranomaiset) kanssa. Hyvät yhteistyötaidot ja ymmärrys palveluiden kehittämisestä ovat vahvuuksiasi.

Sinulla on soveltuva koulutus, hyvä ymmärrys yhteiskunnasta ja palvelujärjestelmästä, maahanmuutosta ja kotoutumisesta, niihin liittyvästä lainsäädännöstä sekä työhön ja koulutukseen hakeutumisesta tai valmiudet omaksua nämä tiedot nopeasti.

Toiminnan käynnistäminen, monikanavainen neuvontatyö ja hankkeen raportointi edellyttävät sinulta viestinnällisiä ja tietoteknisiä valmiuksia. Tehtävänäsi on myös raportoida hankkeen sisällöllisestä etenemisestä, joten myös kokemus hankkeista on eduksi.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää kielitaitoa. Hyvän suomen tai ruotsin kielen lisäksi edellytämme vähintäänkin hyvää englannin kielen suullista taitoa. Muu kielitaito katsotaan hakijalle merkittäväksi ansioksi. Eduksi lasketaan myös muu kielitaito (valmius omakielisen ohjauksen antamiseen muillakin kielillä). Myös ymmärrys maahanmuuttajan kokemuksesta ja valmius ymmärtää eri kulttuureja ovat valttikortteja tässä tehtävässä!

Tukea työhösi saat alueellisesta ja valtakunnallisesta neuvontapalveluiden verkostosta ja neuvontapalveluiden kumppanuusalustalta.

Tehtävä on määräaikainen alkaen mahdollisimman pian sopimuksen mukaan ja päättyen 31.8.2022. Tehtävässä noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa. Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Palkkaus on KVTES:n mukainen. Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen määräaikaan mennessä www.kuntarekry.fi-sivujen kautta.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi käytämme anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle henkilölle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

sivistysjohtaja Terho Taarna, puh. 044 780 9254, etunimi.sukunimi@kokkola.fi
hanketyöntekijä Satu Vihtari, puh. 040 806 5912, etunimi.sukunimi@kokkola.fi , ajalla 25.7. - 30.7.

Lisätietoja

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi

Kokkolan kaupunki, Sivistystoimi

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen korkeatasoiset asumisolosuhteet, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

KOKKOLA –meillä on laajempi horisontti.


Osoite: Kokkolan kaupunki, Kauppatori 5, 67100 Kokkola, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat