Maahanmuutto-ohjaaja - Keravan kaupunki

Haemme maahanmuutto-ohjaajaa vakituiseen palvelussuhteeseen 2.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu perheitä tukevien palveluiden vastuualueelle, maahanmuuttajapalveluihin, pakolaisten kotouttamistyöhön. Tehtäviin kuuluu kotoutumisajalla olevien asiakkaiden ohjaaminen, neuvonta sekä kotoutumiseen liittyvä asiakkaiden yhteiskuntaorientaatio ja kotiin annettava tuki. Työntekijän tehtäviin kuuluu suora asiakastyö, kotikäynnit ja viranomaisyhteistyö. Tiimiin kuuluu sosiaalityöntekijä, ohjaajia sekä palveluohjaaja.

Tehtävässä tarvitse asiakaslähtöistä työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityön osaamista. Kokemus pakolaisten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Miksi valitsisit Keravan?

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen tehtävän kehittymis- ja kehittämismahdollisuuksineen koulutusmyönteisessä organisaatiossamme. Työtä tukee säännöllinen työnohjaus. Teemme tiivistä yhteistyötä eri kaupungin toimijoiden kanssa. Asiakaskäynneille voit kulkea kävellen, julkisilla, omalla tai talon autolla taikka upouusilla jopoillamme. Työpäivän jälkeen voit kohottaa kuntoasi Sherwoodin kuuluisilla kuntoportailla tai juuri uusitussa uimahallissa kuntosaleineen. Meille on helppo tulla niin junalla kuin autolla. Keravan maahanmuuttajapalvelut sijaitsevat Sampolan palvelukeskuksessa, juna-aseman välittömässä läheisyydessä.

Tehtävään valittavalta edellytetään hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Noudatamme tehtävän täytössä 6 kuukauden koeaikaa. Palkkaus palvelussuhteen muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Saatamme kutsua hakijoita haastatteluihin jo hakuaikana. Hakuaika päättyy 2.10.2020. klo 14.00. Hakemukset tehtävään tulee ensisijaisesti jättää sähköisen hakulomakkeen kautta www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää erillinen CV. Hakemukseen ei tarvitse liittää opinto- tai työtodistuksia. Nämä todistukset tulee esittää myöhemmin, mikäli hakija kutsutaan haastatteluun.

Lisätietoja

https://www.kerava.fi/
https://kerava.fi/kerava-info/kerava-työnantajana

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa maahanmuttajapalveluiden esimies Virve Lintula sähköpostitse virve.lintula@kerava.fi tai puhelimitse 040 318 2615

Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimiala
Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava

Kerava on pääkaupunkiseudun pohjoinen kärki. Alle puolessa tunnissa Helsingin keskustasta pääset meille, vehreään puistojen ja ihmisten pikkukaupunkiin. Kerava on kekseliään ja kestävän kehityksen edelläkävijä, hyvän elämän kaupunki. Tämän mahdollistavat kaupungin noin 1800 osaavaa ja arvostettua työntekijää. Noin 37 000 asukkaan Keravan saavutat helposti niin pääradan junalla kuin autoillenkin.