Skip to main content
test
Maahanmuuttokoordinaattori - Loviisan kaupunki

Maahanmuuttokoordinaattorin määräaikainen viransijaisuussuhde ajalla 5.2.-15.9.2024 sijoittuu sivistys- ja hyvinvointikeskuksen hallinnon ja kehittämisen vastuualueelle kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnan toimivallan alaisuuteen. Lähiesihenkilönä toimii sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja.

Maahanmuuttokoordinaattorina vastaat kotoutumista edistävän lain (1386/2010) ja Loviisan kaupungin kotouttamisohjelman mukaisten kunnan tehtäviin kuuluvien toimintojen ja maahanmuuttoasioiden kokonaisuuden koordinoimisesta Loviisan kaupungissa. Työhösi liittyy hallinnollisia tehtäviä, mutta vastaat myös maahanmuuttajien tarvitsemien palvelujen koordinoimisesta ja asiakastyöstä yhteistyössä kotoutumisohjaajan sekä muiden toimijoiden kanssa. Työsi sisältää maahanmuuttajataustaisten asukkaiden ja heidän parissaan toimivien verkostojen yleistä ohjausta ja neuvontaa, kotouttamistoimien aloittamista yhteistyössä hyvinvointialueen palvelujen kanssa, paikallisten verkostojen koordinointia, toimintamallien kehittämis- sekä yhdyshenkilö- ja asiantuntijatehtäviä. Painopisteenä on kunnan vastuulla oleva kiintiöpakolaisten ja oleskeluluvan saaneiden turvapaikan hakijoiden kotoutumista edistävä työ. Työ on monipuolista, itsenäistä ja vastuullista.

Viransijaisuuden kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä virkaan soveltuva työkokemus. Kokemus maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä sekä monialaisissa verkostoissa tehtävästä yhteistyöstä lasketaan eduksi. Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja ihmissuhdetaitoja sekä hyvää organisointikykyä. Työaika on 36,25 tuntia viikossa. Virkasuhteessa edellytetään suomen ja englannin kielten hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät palkkahinnoittelukohdan 01ASI040 erilaisissa asiantuntijatehtävissä käytettävän kelpoisuusvaatimuksen mukaan. Viran vaativuuden arvioinnin myötä on tehtäväkohtainen palkka 3 065 euroa kuukaudessa. Toivottu aloitusajankohta on viimeistään 5.2.2024.

Maahanmuuttokoordinaattorin viransijaisuuden täyttämisessä noudatetaan koeaikaa, joka on puolet viransijaisuuden kestosta. Sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja valitsee Loviisan kaupungin hallintosäännön 53 § 2 mukaan maahanmuuttokoordinaattorin sijaisen virkasuhteeseen.

Viransijaisuuden hakuaika päättyy perjantaina 5.1.2024 klo 12.00. Hakemukset toivotaan lähetettävän ensisijaisesti Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta. Haastattelut järjestetään viikkojen 2-4 aikana erikseen sovittuna ajankohtana.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja Kirsi Kinnunen, puh. 0440 555 250, kirsi.kinnunen@loviisa.fi ja maahanmuuttokoordinaattori Aki Savolainen, puh. 0440 555 435, aki.savolainen@loviisa.fi

Lisätietoja

Sivistys- ja hyvinvointikeskus

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.


Osoite: Karlskronabulevardi 8, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat