Maailmanperintökoordinaattori (virka) - Rauman kaupunki

Rauman kaupunki, tekninen toimiala, kaavoitus

Haemme kulttuuriympäristöammattilaista maailmanperintökoordinaattorin virkaan Vanhan Rauman ja Sammallahdenmäen maailmanperintökohteisiin.

Kelpoisuusehtona on arkkitehdin tutkinto tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävän hoitaminen edellyttää strategista ajattelua, markkinointihenkisyyttä, verkostoitumisosaamista sekä hyviä viestintätaitoja. Arvostamme kykyä käsitellä asioita laajasti yhteistyössä erityisasiantuntijoiden kanssa.

Maailmanperintökoordinaattorin tehtävänä on vastata Rauman maailmanperintökohteiden kehittämisestä ja ylläpitämisestä poikkihallinnollisesti yhteistyössä kaupunkiorganisaation, paikallisten toimijoiden sekä kansallisten ja kansainvälisten verkostojen kanssa maailmanperintöstrategian mukaisesti.

Tehtävänä on muun muassa ylläpitää kohteiden hoito- ja käyttösuunnitelmia, toimia yhteyshenkilönä ja asiantuntijana kansallisissa ja kansainvälisissä verkostoissa, hyödyntää erilaisia rahoituslähteitä sekä tiedottaa ja raportoida. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä hyvää englanninkielen taitoa.

Maailmanperintökoordinaattori vastaa korjausrakentamiskeskus Tammelasta yhdessä korjausneuvojan kanssa. Tammela sijaitsee Vanhan Rauman ytimessä, jossa on myös koordinaattorin työpiste.

Työskentelemme noin kymmenen hengen kaavoitus- ja maailmanperintöyksikössä. Yksikkö kuuluu tekniseen toimialaan. Koordinaattorin tehtävien lisäksi kaavoitusyksikössämme hoidetaan Vanhan Rauman asemakaavan uudistamista ja alueen rakentamisen suunnittelun ohjausta.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa. Virkaan valittavan on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa kaavoitusjohtaja Juha Eskolin, puh. 044 793 3660
Hakemuksen jättäminen: Ensisijaisesti sähköisesti järjestelmän kautta (www.rauma.fi/rekry)

Rauman kaupunki, Tekninen toimiala, Kaavoitus
Osoite: Eteläpitkäkatu 17, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.

Sinulle suositellut työpaikat