Skip to main content
test
Maakuntajohtajan virka - Pohjois-Savon liitto

Haemme maakuntajohtajaa Pohjois-Savoon

Maakunnalle voisi hakea johtajaa näyttävällä rock-henkisellä tai hulvattoman hauskalla imagokampanjalla. Me emme kuitenkaan tee niin. Haluamme erottua aitoudella. Meille riittää, että sinäkin olet oma itsesi.

Pohjois-Savo on asukasluvultaan Suomen kuudenneksi suurin maakunta. Keskuskaupunki Kuopio on yksi Suomen vetovoimaisimmista kaupungeista niin yritysten, työpaikkojen, opiskelun kuin väestönkasvun osalta. Varkaus on isojen kansainvälisten yritysten teknologiakaupunki. Siilinjärveltä noustaan lentoon, ja Iisalmen seudulla tehdään ihmeitä. And oh my Suonenjoki, strawberry fields forever! Upea maakuntamme on toden totta täynnä ylpeyden aiheita.

Maakuntajohtajalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää käytännön kokemusta maakunnan liiton toimialaan kuuluvista tehtävistä ja edunajamisesta. Arvostamme johtamis- ja yhteistyötaitoja, näkemystä kunta- ja aluepolitiikan tulevaisuudesta sekä hyvää kunnallishallinnon sekä EU:n toiminnan tuntemusta. Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja esiintymistaidot. Tehtävässä edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa.

Virka tulee ottaa vastaan 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkkaus on sopimuksen mukainen. Virasta laaditaan johtajasopimus. Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Pohjois-Savon liiton maakuntavaltuustolle osoitettu hakemus ansioluetteloineen tulee toimittaa kuntarekry.fi kautta. Hakuaika päättyy 31.8.2022 klo 15.00 mennessä. Haastattelut valituille pidetään viikolla 37.

Lisätietoja

https://www.pohjois-savo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat maakuntavaltuuston puheenjohtaja Markku Eestilä, markku.eestila@eduskunta.fi, puh. 0500 275 689 tai maakuntahallituksen 1. varapuheenjohtaja Pia Hedman, pia.hedman@lh.varkaus.fi, puh. 044 444 2505 sekä va. maakuntajohtaja Satu Vehreävesa, satu.vehreavesa@pohjois-savo.fi, puh. 044 7142 648.

Lisätietoja

Pohjois-Savon liitto

Pohjois-Savon liitto toimii maakunnan ja sen asukkaiden eduksi jäsenkuntiensa yhteisenä edunvalvonta-, kehittämis- ja suunnittelukuntayhtymänä. Pohjois-Savon liitto on maakunnan yhteisen tahdon muodostaja ja aineellisen ja henkisen hyvinvoinnin kehittäjä.

Pohjois-Savon liitto on eri vaikuttajatahojen yhteistyöorganisaatio. Liitto edistää toimenpiteillään maakunnan eri toimijoiden kansainvälistymistä.

Aluekehitysviranomaisena Pohjois-Savon liiton tehtävä on vastata maakuntasuunnitelman, maakuntaohjelman ja sen toteuttamissuunnitelman laadinnasta ja toteutuksesta. Pohjois-Savon liitto vastaa maakuntakaavoituksesta eli ylikunnallisesta yleispiirteisestä alueidenkäytön suunnittelusta.

Pohjois-Savon liitto vastaa myös eri EU-ohjelmien ja kansallisten erityisohjelmien laadinnasta ja toteutuksesta.


Osoite: Sepänkatu 1, 70100 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat