Maakuntasuunnittelija - Kymenlaakson liitto

Maakuntasuunnittelijan tehtävänä on osallistua monipuolisesti maakunnan alueidenkäytön suunnittelutyöhön. Maakuntasuunnittelijan toimenkuvaan kuuluu liikennejärjestelmä-suunnitteluun ja maakuntakaavoitukseen liittyviä tehtäviä. Työ sisältää myös sidosryhmä-työskentelyä sekä edunvalvontaan ja kansainväliseen yhteistyöhön liittyviä tehtäviä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Eduksi katsotaan liikennejärjestelmä-suunnittelun tuntemus, kaavoituskokemus, paikkatieto-osaaminen sekä monipuolinen kielitaito.

Työsuhde alkaa mahdollisimman nopeasti. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta annetussa määräajassa. Työpaikka sijaitsee Kouvolan keskustassa. Etätyömahdollisuus erillisen ohjeen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kunnallisen teknisen henkilöstön työehtosopimusta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta torstaihin 15.4.2021 klo 12.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelujohtaja Frank Hering, puh. 050 308 7290, frank.hering@kymenlaakso.fi

Lisätietoja

http://www.kymenlaakso.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelujohtaja Frank Hering, puh. 050 308 7290, frank.hering@kymenlaakso.fi

Aluesuunnittelu
Osoite: Hovioikeudenkatu 6, 45100 Kouvola

Kymenlaakson liitto on lakisääteinen kuntayhtymä, joka viranomaisena vastaa maakunnan aluesuunnittelusta ja -kehityksestä, edunvalvonnasta ja kesäyliopistotoiminnasta. Liitto tarjoaa kiinnostavan työympäristön maakunnan strategisen suunnittelun kärjessä, joka nivoutuu osaksi niin kansallisia kuin kansainvälisiä verkostoja.

Sinulle suositellut työpaikat