Maankäytön harjoittelija - Lahden kaupunki

Hei sinä kiinteistönmuodostuksesta ja maapolitiikasta kiinnostunut korkeakouluopiskelija! Tervetuloa MAANKÄYTÖN HARJOITTELIJAKSI kesätöihin Lahden kaupungille. Haemme katualueiden haltuunottoja selvittämään opiskelijaa 2 kuukauden työjaksolle. Työjakson voi sijoittaa toukokuun alun ja elokuun lopun väliselle ajalle. Palkka on 2.000 €/kk.

Harjoittelijan tehtävänä on entisen Nastolan alueen katualueiden haltuunottojen selvittäminen ja lohkomisten valmistelu. Mikäli innostusta ja aikaa riittää, niin harjoitteluun voidaan sisällyttää muita kiinteistönmuodostuksen ja maapolitiikan tehtäviä. Työ tapahtuu koronatilanteen mukaan etänä sekä paikan päällä. Työpisteemme sijaitsee aivan matkakeskuksen (rautatieasema ja bussiterminaali) vieressä, joten kulkuyhteydet ovat erinomaiset.

Arvostamme kykyä noudattaa ohjeita, itsenäistä työotetta ja huolellisuutta. Aiempaa kokemusta ei vaadita, työhön perehdytetään.

Hakemukset Kuntarekry.fi -järjestelmän kautta viimeistään 12.3.2021 klo 9.00.

Maankäytön ja aluehankkeiden vastuualue on noin 60 henkilön aktiivinen ja yhteistyöhön panostava työyhteisö. Maankäyttö ja aluehankkeet vastaavat muun muassa kaavoituksesta, maapolitiikasta, paikkatiedoista ja kiinteistönmuodostuksesta.

Lisätietoja

https://www.lahti.fi/asuminen-ja-ymparisto/kaupunkiympariston-suunnittelu/
https://www.lahti.fi/kaupunki-ja-paatoksenteko/lahti-tyonantajana/

Tutustu työnantajaan

Mika Järvelä, mika.jarvela@lahti.fi, p. 050 398 5386, arkisin klo 8-15.

Lahden kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue
Osoite: Askonkatu 2, 15100 Lahti

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!