Maankäytön suunnittelija - Kaarinan kaupunki

Kaarinan kaupunki kasvaa ja kehittyy ja suunnittelupöydällämme on jatkuvasti mielenkiintoisia maankäytön suunnittelu- ja valmistelutöitä. Nyt etsimme maankäytön suunnittelijaa vakituiseen tehtävään.

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset yleis- ja asemakaavoihin liittyvät selvitys- ja suunnittelutehtävät sekä kaavojen laadinta. Lisäksi keräät, analysoit ja seuraat maankäytön suunnitteluun liittyvää tietoa. Osallistut myös rakennetun ympäristön ohjauksessa mm. suunnittelutarveharkinta- ja poikkeamispäätösten valmisteluun.

Arvostamme maankäytön suunnittelun ymmärrystäsi ja paikkatieto- ja tiedonhallintajärjestelmien osaamistasi sekä oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyotettasi.

Kaupunkikehityspalveluissa olet osa kaavoituksen tiimiä ja kanssasi työskentelee lisäksi parikymmentä maankäytön osaajaa. Asiakaspalvelu on osa työtäsi. Työskentelemme AutoCad ympäristössä toimivalla Novapoint -ohjelmistolla ja käytössämme on Trimble Cloud paikkatietojärjestelmä.

Tehtävä on vakituinen ja sen kelpoisuusvaatimus on maankäytön suunnitteluun soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tule parhaaseen joukkoomme!

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset ja CV:n voi tarvittaessa toimittaa osoitteeseen: Kaarinan kaupunki/ Anne Jokinen, PL 12 20781 Kaarina. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

Tutustu työnantajaan

7.1.2021 alkaen
Kaisa Äijö
yleiskaava-arkkitehti
050 314 5184
kaisa.aijo@kaarina.fi
Jos tarvitset apua sähköisen
hakemuksen jättämiseen, ota
yhteys rekrytointisuunnittelijaan:
Niina Alho
p. 050 314 6197
niina.alho@kaarina.fi

Kaarinan kaupunki, Kaupunkikehityspalvelut
Osoite: Oskarinkatu 4, 20780 Kaarina

Kaarina on yli 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.