Skip to main content
test
Maankäytön suunnittelija - Raahen kaupunki

Raahen kaupunki hakee vakituista maankäytön suunnittelijaa. Koulutustaustastasi riippuen tehtävänimikkeesi voi olla joko kaavoitusarkkitehti tai kaavasuunnittelija.

Raahen kaavoitusyksikössä ratkotaan parhaillaan ihmisen kokoisia arkiympäristöön liittyviä kysymyksiä ja samalla kehitetään koko Suomen vihreämpää tulevaisuutta. Käynnissä on myös jatkuvaan yleiskaavoitukseen siirtymisen valmistelu. Yksikkö koostuu lisäksesi seitsemästä työkaverista, joilla kenelläkään ei tipu viestikapula vaihdossa maahan. Mukaan etsitään nyt luotettavaa maankäytön ammattilaista, joka tykkää onnistua yhdessä, uskaltaa kysyä, jos ei tiedä ja jakaa mielellään omaa osaamistansa yksikön kesken. Yksikön työkulttuuri on ennakoiva ja toimeen tarttuva, asioita ei jätetä puolitiehen. Joskus selvitetään perusteellisestikin, miten asioissa päästään etenemään.

Työnkuvaan sisältyvät maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät asiantuntijatehtävät, asema- ja yleiskaavojen laatiminen, sekä maankäytön suunnitelmien ja selvitysten valmistelu. Osallistuminen maankäytön suunnitteluprosesseihin ja osallistumisen järjestäminen kaavoitusprosesseissa täydentää työtämme. Tehtäväämme on tarvittaessa myös konsulttityön ohjaaminen sekä lausuntomenettely erilaisissa maankäytön suunnitteluun liittyvissä prosesseissa.

Edellytämme tehtävään valitulta ylempää korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta, joka voi olla esimerkiksi arkkitehtuuri / suunnittelumaantiede, tai diplomityövaiheessa olevia, yhdyskuntasuunnitteluun erikoistuneita arkkitehtiopintoja. Suomalaisen maankäytön suunnittelujärjestelmän ja sitä ohjaavan lainsäädännön tulee olla hakijalle tuttuja, samoin kuin paikkatietoaineistojen mahdollisuudet suunnittelussa.

Eduksesi katsotaan ymmärrys julkisesta hallinnosta, aiempi kokemus kaavoitukseen liittyvistä työtehtävistä, sekä tietotekniset taidot erityisesti Arcgis- ja FIKSU-ohjelmistojen osalta.

Raahen kaupunki mahdollistaa 60% etätyön. Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Toimessa noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Avaamme maankäytön suunnittelijan toimen uudelleen hakuun, edellisessä haussa vastaanotetut hakemukset huomioidaan sellaisenaan uudessa haussa.


Lisätietoja

https://www.raahe.fi
https://www.raahe.fi/elinymparisto/kaavoitus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Anu Syrjäpalo 044 4393 575, 9.1.2023

Lisätietoja

Kaavoitus

Kaavoitusyksikkömme mahdollistaa vihreää siirtymää jo tänään, kun Raahe suuntaa konkreettisin toimin kohti tulevaisuuden hiilineutraalia yhteiskuntaa.

Raahe on toimiva, lyhyiden etäisyyksien palvelukeskittymä ja työssäkäyntialue. Pohjois-Pohjanmaan toiseksi suurin kaupunki, noin 24 000 asukkaan Raahe, panostaa vahvasti tulevaisuuteen, mikä näkyy muun muassa laadukasta elämää tukevassa kaavoituksessa ja tonttitarjonnassa.


Osoite: Rantakatu 8 C, 3. krs., 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat