Maankäytönsuunnittelija - Hangon kaupunki

Maankäytönsuunnittelija - Hangon kaupunki

HAEMME MAANKÄYTÖNSUUNNITTELIJAA VAKINAISEEN TYÖSUHTEESEEN MAANKÄYTTÖOSASTOLLE

Tehtäviisi kuuluvat monenlaiset maankäyttöön ja kaavoitukseen liittyvät tehtävät sekä lupavalmistelua.

Edellytämme sinulta vähintään AMK-tasoista soveltuvaa tutkintoa. Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Toimimme MicroStation Stella - sekä LOUHI- ympäristöissä, joten tarvitset hyvät tietotekniset taidot ja mielellään em. ohjelmien tuntemusta.

Jos olet pitkäjänteinen ja organisointikykyinen, sopivasti huolellinen ja tarkka, työtä pelkäämätön ja aikaansaapa, saatat olla etsimämme henkilö. Tarvitset lisäksi valmiutta sekä itsenäiseen työskentelyyn että vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Hangossa toimitaan molemmilla kotimaisilla kielillä.

Tehtävässä noudatetaan kunnallista teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta TS. Sinun tulee ennen työn aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastasi. Tehtävään sovelletaan 4 kk koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Hakuaika päättyy 4.8.2019

Lisätietoja

http://www.hanko.fi

kaupungingeodeetti Kukka-Maaria Luukkonen 040 135 9281 tai kukka-maaria.luukkonen@hanko.fi 10.7.2019 saakka
maankäyttöihteeri Aki Uusitalo 040 135 9287 tai aki.uusitalo@hanko.fi 24.7.2019 alkaen

Hangon kaupunki, Tekninen ja ympäristövirasto
Osoite: Santalantie 2, 10960 Hanko pohjoinen

Hanko - Pieni kaupunki meren rannalla
Meren ympäröimä Hanko on Suomen eteläisin kaupunki. Meren, rantojen ja auringon lisäksi kaupunki elää teollisuutensa ja satamansa kautta. Aito kaksikielisyys ja idyllinen pikkukaupungin tunnelma antavat Hangon identiteetille ainutlaatuisen leiman. Hanko on savuton kunta..
Tekninen ja ympäristövirasto vastaa mm. Hangon kaupungin maankäytöstä, rakennuksista, kunnallistekniikasta, ympäristönsuojelusta sekä rakennusvalvonnasta. Viraston maankäyttöosasto vastaa kaupungin kaavoitus-, mittaus- ja tonttitoimesta sekä huolehtii kaupungin kiinteistönmuodostustehtävistä ja paikkatietojen ylläpidosta.

Tutustu työnantajaan