test
Maankäyttöinsinööri - Kirkkonummen kunta

Etsimme joukkoomme maankäyttöinsinööriä

Kirkkonummen kunnan yhdyskuntatekniikan palvelualue etsii maankäyttöinsinööriä vakituiseen virkaan 28.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien piirissä. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.

Maankäyttöinsinööri työskentelee asiantuntijana tontti- ja paikkatietopalveluissa. Tehtäviin kuuluu vastata itsenäisesti omakotitonttien luovutuksista ja vuokrauksista ja toteuttaa maanhankintaa kunnassa. Lisäksi maankäyttöinsinööri neuvottelee ja laatii maankäyttösopimuksia yhteistyössä muiden tonttipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tältä osin tehtävänkuvaa voidaan sovittaa hakijan taustan ja kokemuksen mukaan. Maankäyttöinsinööri osallistuu palvelualueen ja yksikön työryhmien toimintaan.

Maankäyttöinsinööri antaa kunnan naapurinlausunnot rakennushankkeissa ja toimii kiinteistöveroasioissa verottajan yhteyshenkilönä. Työssä pääset vaikuttamaan kuntalaisten arkeen ja hyvinvointiin.

Tehtävä edellyttää:

- hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja,
- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn,
- kiinteistölainsäädännön tuntemusta,
- sopimusosaamista, sekä
- hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävässä tarvitaan ymmärrystä kiinteistöarvioinnista ja maankäytön suunnittelusta. Kuntasektorin paikkatieto-ohjelmistojen, kuten Facta-kuntarekisterin ja Esrin ohjelmistojen, hallinta sekä ruotsin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto. Sopiva koulutus voi olla esimerkiksi maanmittausalan insinööri tai DI.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkka on 3 427,85 €/kk. Työkokemuksesta ja henkilökohtaisesta lisästä riippuen kokonaispalkka on 3 735 - 4 010 €/kk. Työaika on 36,25 tuntia viikossa.

Kirkkonummen kunta työnantajana tukee työssä kehittymistä ja oppimista.

Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-todistus) terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan 2.2.2022 klo 12.00 mennessä Kuntarekryn sähköisellä lomakkeella www.kuntarekry.fi (työavain 405927).

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat kunnangeodeetti Otso Kärkkäinen, puh. 040 126 9794 ja maankäyttöinsinööri Niklas Wickholm, puh. 040 631 6478.

Lisätietoja

Yhdyskuntatekniikan palvelualue, Maankäytön tulosalue, Tontti- ja paikkatietopalvelut

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien piirissä. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi.


Osoite: Ervastintie 2, 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat