Skip to main content
test
Maankäyttöinsinööri - Ulvilan kaupunki

Ulvilan kaupungin keskushallinnon toimiala hakee

MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIÄ

Maankäyttöinsinöörin vakituinen virkasuhde sijoittuu kaupunkikehityksen vastuualueelle.

Maankäyttöinsinöörin tehtäviin kuuluu muun muassa kaavoitusmittauksen valvonta ja pohjakartan hyväksyminen, mittaustöiden järjestäminen, maanmittaustoimitusten suunnittelu ja hakeminen, maanmittaustoimituksissa kaupungin edustajana toimiminen, kiinteistöjen kauppoihin ja vuokraukseen liittyvien asioiden ja kauppakirjojen/sopimusten valmistelu, kaupungin kiinteistökaupoissa kaupanvahvistajana toimiminen, kiinteistöjen arviointiin ja aluehintojen määrittämiseen liittyvät tehtävät, osoitteiden antaminen, opaskartan ylläpitäminen, tonttimarkkinointi ja kaavoitukseen liittyvien maankäyttösopimusten laadinta sekä maaomaisuuden hallinta tilinpäätösraportointeineen. Kaupunkikehityksellä on käytössään YTCAD- ja 3DWIN-ohjelmistot pohjakartan ylläpitoon. Paikkatiedon julkaisuun on Karttatiimin ulkoinen karttapalvelu ja sisäisenä karttapalveluna/paikkatietojärjestelmänä Sitowisen Louhi. Maankäyttöinsinööri huolehtii kaupunkikehityksen toimialaan sisältyvästä paikkatiedosta.

Kelpoisuusehtona virkaan valittavalta edellytetään vähintään maanmittausalan AMK-insinöörin tutkintoa sekä hyvää perehtyneisyyttä toimialaan liittyvissä tehtävissä. Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.

Viran tehtäväkohtainen palkka määräytyy teknisten sopimuksen mukaan ja on 3 850 euroa kuussa. Virkasuhde voi alkaa valitun tilanteen mukaan mahdollisimman pian. Virkaan valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Työpaikkaa haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Täytä sähköinen hakemus, josta muodostuu CV. Itse tehtyä CV:tä tai työtodistuksia ei tarvitse liittää. Skannaa tutkintotodistuksesi sähköisen hakemuksen liitteeksi. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan talousjohtajalle osoitettu kirjallinen hakemus osoitteeseen Ulvilan kaupunki, PL 77, 28401 Ulvila. Hakemusten tulee olla perillä 13.10.2023 klo 15.00 mennessä.

Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.ulvila.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Talousjohtaja Nora Koskinen, puh. 0400 134 863
Kaupunkisuunnittelun johtaja Juha Virola, puh. 0400 134 718

Lisätietoja

Ulvilan kaupunki, Kaupunkikehitys

Ulvila on asukasluvultaan Satakunnan kolmanneksi suurin ja Suomen toiseksi vanhin kaupunki. Ulvila tunnetaan automaatioteollisuuden ja -osaamisen merkittävänä keskittymänä sekä matkailuhelmestään Leineperin ruukista ja maineikkaasta ja vilkkaasta yhdistyskentästään niin liikunnan kuin kulttuurinkin saralla.

Ulvilan kaupungilla työskentelee noin 500 osaajaa, jotka yhdessä yhteistyökumppaniensa kanssa tuottavat palvelut lähes 13 000 asukkaalle – ja toivottavasti tulevaisuudessa vielä useammalle. Uuden strategiamme mukaiset arvomme ja visiomme ovat iloa, älyä ja yhteiseloa – etunojassa Ulvilassa. Meillä työ- ja elinolosuhteet ovat kunnossa, joten tervetuloa ammattitaitoiseen ja mukavaan joukkoomme.

Ulvilan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Loukkurantie 1, 28450 Vanha-ulvila

Sinulle suositellut työpaikat