Skip to main content
test
Maankäyttöinsinööri - Jyväskylän kaupunki

Tule meille Jyväskylään MAANKÄYTTÖINSINÖÖRIKSI!

Etsimme osaajaa tontit ja maanhallinta -palveluyksikköön vakituiseen työsuhteeseen 15.8.2022 alkaen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn 11 hengen yksikössä, joka vastaa kaupungin maaomaisuuden hallinnasta ja isännöinnistä, maanhankinnasta, tonttien luovutuksesta ja markkinoinnista sekä muista maa- ja asuntopolitiikkaan liittyvistä tehtävistä. Lisäksi yksikkö vastaa erilaisten sopimusten laadinnasta, kaupungin omistamien rakennusten purattamisesta ja pilaantuneiden maiden puhdistuttamisesta sekä yritystonttien tasaustöistä.

Saat mahdollisuuden kehittyä asiantuntijaorganisaatiossa oman työsi huippuosaajaksi. Pääset myös seuraamaan ja osallistumaan monipuolisiin ja vaativiinkin maapoliittisiin tehtäviin. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöhön.

Haemme lisävahvistusta muun muassa yritystonttien luovutusprosesseihin. Pääset mukaan neuvottelemaan yritysten edustajien kanssa, olet mukana tontinluovutusten ja tasaustöiden suunnittelussa sekä osallistut myös tiimin muihin tehtäviin. Maankäyttöinsinöörin tehtävässä vastaat omasta vastuualueestasi ja pääset mukaan vaikuttamaan sekä kehittämään työhösi liittyviä menetelmiä ja ratkaisuja. Tehtävänkuvaus tarkentuu valituksi tulevan henkilön erityistaitojen ja kiinnostuksen mukaan. Saat myös mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä työsi mukana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausalan insinöörin (AMK tai YAMK) tutkinto. Hakijalta edellytetään hyvää paineensietokykyä, itsenäistä ongelmanratkaisukykyä, vuorovaikutus- sekä tiimityötaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, hyviä neuvottelutaitoja sekä aikaansaavaa työotetta. Eduksi luetaan kokemus kunnan maapoliittisten tehtävien hoidosta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti.

Maankäyttöinsinöörin tehtäväkohtainen palkka on 3345,44 euroa/kk.

Tehtävä alkaa 15.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

tonttipäällikkö Paula Hartman puh. 0405372454 tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.


Osoite: 40100 Jyväskylä
Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat