Skip to main content
test
Maankäyttöinsinööri - Kouvolan kaupunki

Oletko hyvä ja ratkaisuhakuinen neuvottelija sekä viihdyt maaomaisuuden hallinnointiin liittyvien päätösten, sopimusten ja niihin liittyvien kysymysten parissa. Osaatko löytää keinoja kaupungin tuottamattoman maaomaisuuden vähentämiseksi sekä maanmyynti- ja maanvuokratulojen lisäämiseksi?

Sinun ei tarvitse olla täydellinen, kunhan olet ahkera ja valmis kehittymään tehtävien mukana.
Jos näistä ominaisuuksista tunnistit itsesi, saatat olla hakemamme henkilö maankäyttöinsinööriksi!

Viran kelpoisuusvaatimuksena on maanmittausinsinööri (AMK) tai vastaava.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, kokonaisuuksien hallintaa, kykyä toimia itsenäisesti sekä ryhmässä.

Tarjoamme monipuolisen näköalapaikan kaupungin kehittämiseen sekä mukavan, osaavan ja yhteistyökykyisen työyhteisön.

Viran palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Työaikamuotona on toimistotyöaika (36,25 h/viikko).

Noudatamme neljän (4) kuukauden koeaikaa. Tehtävään valitun on esitettävä annetussa ajassa nähtäväksi hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Tarjoamme kilpailukykyiset palvelussuhteen ehdot, hyvät henkilöstöedut (mm. ePassi) sekä mielekkään työympäristön. Meillä on mahdollisuus osittain etätyöhön, mikä helpottaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Henkilöstön työhyvinvointia ja osaamista kehitetään suunnitelmallisesti. Kouvolan kaupungin asukkaille tuottaa palveluja noin 3 000 työntekijää. Tärkein tavoitteemme työssämme on halu toimia kaupunkilaisten parhaaksi. Henkilöstövisiomme on: Rakkaudesta lajiin - me teemme Kouvolaa!

Lisätietoja

http://www.kouvola.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kaupungingeodeetti Sami Suoknuuti, sami.suoknuuti(at)kouvola.fi
Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella hakuilmoituksen kohdasta "Hae työpaikkaa" tai www.kouvola.fi/rekry.

Lisätietoja

Tekniikka ja ympäristö, Maaomaisuus ja kiinteistönmuodostus

Kouvola on aktiivisten ihmisten luonto- ja urheilukaupunki. Kouvolassa voit elää aktiivista ja laadukasta elämää hyvien palvelujen, harrastusmahdollisuuksien ja moni-ilmeisen luonnon keskellä. Arki sujuu ja asumisen unelmiin löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja lähes 80 000 asukkaan kaupungissa. Myös liikenneyhteydet pääkaupunkiseudulle ja muualle Suomeen ovat hyvät. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajien joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Savuton työpaikka Kouvolan kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat