Skip to main content
test
Maankäyttöinsinööri, viransijainen - Pieksämäen kaupunki

Haemme viransijaista MAANKÄYTTÖINSINÖÖRILLE maankäytön yksikköön ajalle 3.4.2023 - 31.3.2024.

Hakuaikaa jatketaan siten, että hakemukset tulee jättää viimeistään 24.3.2023 kello 12:00. Viransijaisuutta aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan ilman uutta hakemusta.

Maankäyttöinsinöörin työ on itsenäinen ja monipuolinen tehtävä. Päätehtäviin kuuluu mm. kaavasuunnittelijan tehtävät sekä maaomaisuuden hallinnoitiin liittyvät tehtävät (osto, myynti, vuokraus) ja näihin liittyvää asiakaspalvelua. Maankäyttöinsinööri vastaa mittaus- ja paikkatietopalvelujen tuotannosta.

Tehtävään valittavalle on eduksi alan monipuolinen osaaminen. Etsimme aktiivista ja oma-aloitteista henkilöä, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kykyä työskennellä itsenäisessä työtehtävässä. Arvostamme kokemusta kunnallishallinnosta ja tietoteknistä osaamista (FIKSU / Trimble Locus). Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisukykyä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva alempi korkeakoulututkinto.

Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä noudatetaan Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta ja 4 kuukauden koeaikaa. Työaika KVTES mukainen liukuva toimistotyöaika 36,25 h/vko.

Toimita hakemuksesi 24.3.2023 kello 12.00 mennessä sähköisenä Kuntarekry.fi -palvelun kautta, johon pääsee kotisivuiltamme www.pieksamaki.fi/palvelut/avoimet-tyopaikat.

Opinto- ja työtodistuksia ei liitetä hakemukseen, niihin tutustumme haastattelun yhteydessä.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat: vs. kaavoituspäällikkö Anssi Tarkiainen, p. 0400 855 597 ja vs. tekninen johtaja Pekka Häkkinen, p. 044 588 3223, sähköposti: etunimi.sukunimi@pieksamaki.fi

Lisätietoja

Tekninen toimi

Pieksämäki on noin 17 500 asukkaan kaupunki keskellä Savoa ja on tunnettu mm. rautateistä, vireästä yritystoiminnasta, monipuolisesta vapaa-ajan toiminnasta ja puhtaasta luonnonympäristöstä. Pieksämäellä on kattavat ja monipuoliset palvelut sekä harrastusmahdollisuudet.


Osoite: Vilhulantie 5, 76850 Naarajärvi

Sinulle suositellut työpaikat