Maankäyttöjohtaja - Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupungin asumisen ja toimintaympäristön palvelualue hakee maankäyttöjohtajaa vakinaiseen virkaan kaupunkikehityksen tulosalueelle. Maankäyttöjohtaja on asumisen ja toimintaympäristön palvelualueen johtoryhmän jäsen, hän osallistuu aktiivisesti kaupungin elinvoimaisuuden kehittämisen toimeenpanoon ja toimii teknisen johtajan läheisenä työparina.

Maankäyttöjohtaja toimii kaupunkikehityksen tulosalueen johtajana ja keskeisenä tehtäväalueena on maanhankinnan, -käytön ja -luovutuksen sekä kaavoituksen johtaminen, osallistuminen operatiiviseen valmisteluun ja suunnitteluun.

Viran menestyksellinen hoitaminen vaatii näkemystä maakunnan keskuskaupungin kehittämisestä ja kokemusta maaomaisuuden hallinnasta, maankäytön suunnittelusta sekä kaavoituksesta.

Viran kelpoisuutena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan näytöt kaupunkien ja alueiden kehittämisestä sekä tuloksellisesta toiminnasta. Arvostamme monipuolista kokemusta kaupunkisuunnittelusta, maaomaisuuden hallinnasta, maankäytön suunnittelusta eri kaavoitusvaiheista, kykyä kokonaisuuksien hallintaan, johtamis- ja paineensietokykyä, kykyä toimia luontevasti ihmisten kanssa erilaisissa tilanteissa, kokemusta kuntasektorin toiminnasta ja hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Hakija voi esittää palkkatoiveen.

Työaika on 36,25 h/vko.

Hakemukseen tulee liittää pdf -tiedostona tutkinto- ja työtodistukset.

Haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Virkaan otettavan on ennen valinnan vahvistamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan. Virkaan valitulla on 6 kuukauden koeaika.

Lisätietoja

http://www.mikkeli.fi
http://www.linkedin.com/company/mikkelin-kaupunki

Tutustu työnantajaan

Tekninen johtaja Jouni Riihelä, jouni.riihela(at)mikkeli.fi, p. 044 794 2515

Mikkelin kaupunki, Asumisen ja toimintaympäristön palvelualue, Kaupunkikehitys
Osoite: Raatihuoneenkatu 8-10, 50100 Mikkeli

Mikkeli on yhdistelmä urbaania ja maaseutumaista elämää Etelä-Savon sydämessä, kauniissa Järvi-Suomessa. Ihmisen kokoisessa Mikkelissä luovuus luo työtä ja hyvinvointia. Verraton elämänlaatu syntyy kunnioittamalla puhtaan luonnon kattausta: metsää, vettä ja ruokaa. Tasa-arvo, koulutus ja ylpeys omasta tekemisestä ovat aina olleet täällä hyvän elämän perustana. Edelläkävijöinä olemme varmoja tulevista saavutuksista ja luomme rohkeasti kehittyvän kaupungin tulevaisuutta.

Mikkelin kaupungilla työskentelee 2.200 työntekijää, joiden toiminnan ytimessä on kaupungin 55.000 asukkaan palveleminen.

Mikkelin kaupunki on savuton työpaikka.

Solmu-palvelu auttaa tarvittaessa mahdollista Mikkelin seudulle muuttajaa yksilöllisesti avaimet käteen -periaatteella. Katso lisää www.eroakiireesta.fi