Maanmittausalan kesätyö/harjoittelupaikka - Oulun kaupunki

Haettavana on Oulun kaupungin yhdyskunta- ja ympäristöpalveluiden tilaajaorganisaatiossa maanmittausalan AMK-opiskelijalle KESÄTYÖN ja/tai HARJOITTELUPAIKKA.

Työ/harjoittelu alkaa 17.5. 2021 ja kestää 20.8.2021 saakka tai sopimuksen mukaan. Työ on tarkoitettu 2.-3. vuosikurssin maanmittausalan AMK-opiskelijalle. Työn voi yhdistää myös mahdolliseen opinnäytetyöhön tai -aiheeseen. Harjoittelijan palkka työehtosopimuksen mukaan.

Kesätyöntekijän/harjoittelijan tehtäviin kuuluu:
- omistajaluetteloiden laatiminen
- paikkatietoaineistojen ylläpitoon liittyvät tehtävät.

Edellytämme ennakkoluulotonta asennetta, oma-aloitteisuutta sekä Ms Officen hallintaa (Excel, Word). Käytössämme on Trimble Locus -paikkatietojärjestelmä. Liitä hakemuksellesi todistus suoritetuista opinnoista ja opintomenestyksestä sekä mahdollisesta aiemmasta alan työkokemuksesta.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimitetaan hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Kirjallisen hakemuksen liitteenä tulee toimittaa todistus suoritetuista opinnoista ja opintomenestyksestä sekä mahdollisesta aikaisemmasta alan työkokemuksesta työtodistukset. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/305/2021. Hakemukset on toimitettava 27.1.2021 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse antaa kiinteistöinsinööri Henna Tuuttila. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Yhdyskunta- ja ympäristöpalvelut, Maanmittaus
Osoite: Solistinkatu 2, 90140 Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.