Maanmittausasiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Maanmittausasiantuntija - Rovaniemen kaupunki

Maanmittausasiantuntijan vakituisen viran

Teknisellä toimialalla on kolme teknisten palveluiden yksikköä: paikkatieto- ja tonttipalvelut, kaavoitus sekä yhdyskuntatekniikka. Maanmittausasiantuntija sijoittuu teknisten palveluiden paikkatieto- ja tonttipalveluihin.

Maanmittausasiantuntijan tehtäviin kuuluvat asemakaava-alueen kiinteistötoimitusten tekeminen, tonttijakojen laatiminen sekä kiinteistörekisterin ja kiinteistörekisterinkartan ajan tasalla pitotehtäviä. Lisäksi tehtäviin kuuluvat mm. pientalotonttien sopimusten ehtojen valvontatehtäviä, erilaisten numeeristen aineistojen tekeminen ja kaupungin omistamien tonttien pilaantuneiden maa-ainesten puhdistamiseen liittyviä tehtäviä.

Hakijalla tulee olla ammattikorkeakoulussa tai vastaavassa suoritettu insinöörin (maanmittaus) tai teknikon (maanmittaus) tutkinto. Lisäksi arvostamme Trimble Locus -järjestelmän tuntemusta, yhteistyökykyä sekä neuvottelu- ja asiakaspalvelutaitoja.

Palkka määräytyy kunnallisen teknisten virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Tehtäväpalkka on 3080,50 euroa / kk. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täyttämisessä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Virkaa haetaan jättämällä hakemus Rovaniemen kaupungin sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.rovaniemi.fi/rekry. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki / Kirjaamo / Osviitta / Olkkari, Rinteenkulman kauppakeskus, Koskikatu 25, 2. kerros, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan viran nimike. Hakuaika päättyy 20.5.2019 klo 15.00. Pyydämme huomioimaan, että myöhässä tulevia hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoja tehtävästä antavat kaupungingeodeetti Taina Lehtinen puh. 040 5229184 ja paikkatietoinsinööri Sakari Manninen puh. 040 522 9187, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Hallinto-organisaatio, Tekniset palvelut, Paikkatieto- ja tonttipalvelut
Osoite: Hallituskatu 7, 96100 Rovaniemi

Teknisellä toimialalla on kolme teknisten palveluiden yksikköä: paikkatieto- ja tonttipalvelut, kaavoitus sekä yhdyskuntatekniikka. Paikkatietosuunnittelija sijoittuu teknisten palveluiden paikkatieto- ja tonttipalveluihin.

Tutustu työnantajaan