Maanmittausharjoittelija - Rovaniemen kaupunki

Maanmittausharjoittelija - Rovaniemen kaupunki

Rovaniemen kaupungin teknisen toimialan mittauspalvelut hakee maanmittausharjoittelijoita maastomittaustöihin n. 4 kuukauden ajaksi kesäkaudelle 2019.

Edellytyksenä, että maanmittausalan opinnot on aloitettu. Hakemuksesta tulee käydä ilmi aikaisempi työkokemus maanmittausalalta sekä oman auton käyttömahdollisuus työajoon.

Palkkaus määräytyy tuntipalkkaisten sopimuksen mukaan. Työaika on 38 h 45 min / viikko.

Hakemukset pyydämme toimittamaan sähköisen työnhakupalvelumme kautta 31.1.2019 klo 23.59 mennessä. Jos sinulla ei ole mahdollisuutta tehdä sähköistä hakemusta voit toimittaa hakemuksen postitse: Rovaniemen kaupunki, Infopiste, Hallituskatu 7, PL 8216, 96101 Rovaniemi. Kirjallisen hakemuksen on oltava perillä 31.1.2019 klo 15.00 mennessä. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike.

Lisätietoja

http://www.rovaniemi.fi

Mittausvastaava Kari Lehtinen,
040 522 9181,
kari.lehtinen@rovaniemi.fi

Rovaniemen kaupunki, Tekninen toimiala, Paikkatieto- ja tonttipalvelut, Mittauspalvelut

Teknisen toimialan mittauspalvelussa tehdään täydennyskartoituksia, maastomalli-, rakennusvalvonta-, kiinteistötoimitusmittauksia, rajannäyttöjä, taso- ja korkeuskiintopisteverkkojen mittauksia, johtokarttamittauksia, rajapyykkien kartoituksia, infrarakentamiseen liittyviä mittauksia sekä erikoismittauksia.
Mittaustöiden käsittelyssä käytetään 3D-Win ohjelmaa ja tiedot tallennetaan Trimble Locus-paikkatietojärjestelmään.

Tutustu työnantajaan